Вхід | Реєстрація

Випускники давали клятви й танцювали «Вальс вдячності»

Випускники давали клятви й танцювали «Вальс вдячності»

За минулий тиждень у двох кобеляцьких навчальних закладах відбулись випускні вечори. Журналісти тижневика «ЕХО» були на них присутні.

 

Школа № 3 випустила тринадцять учнів

Спершу випускний вечір відбувся у Кобеляцькій школі № 3. Цьогоріч цей навчальний заклад випустив тринадцять учнів. За словами педагогів, фактично всі вони далі підуть навчатися в технікуми та ліцеї. І лише двоє випускників вирішили продовжити своє навчання в школі та подали документи на вступ до десятого класу однієї з міських ЗОШ.

Сам випускний пройшов у дружній, теплій обстановці. Свято старанно підготував педагогічний колектив школи. Зокрема, немало зусиль у організації доклала класний керівник класу, що випускався, Світлана Пилипенко. Педагог розповіла, що всі її учні — особливі. Для прикладу, Люда Кузенко — це «золотий» голос школи. Дівчина є активною учасницею всіх свят, які відбувались у навчальному закладі. Та й в майбутньому вона хоче пов'язати своє життя з музикою. Лєра Тищенко і Таня Бердник — це спортивна гордість школи. Дівчата займаються армреслінгом і неодноразово брали участь у районних та обласних змаганнях із цього виду спорту.

Саме свято пройшло в досить оригінальній інтерпретації. Світлана Пилипенко підготувала для своїх учнів презентацію під назвою «Вокзал країни дитинства». На великому мультимедійному проекторі вже колишні школярі могли переглянути фотографії зі свого шкільного життя і помандрувати уявними станціями, починаючи з навчання в першому і до дев'ятого класу.

Від імені випускників Люда Кузенко дала клятву, у якій пообіцяла своїм учителям бути гідними учнями, а батькам — достойними синами і дочками. Після чого всі дружно вигукнули: «Клянемось!» Насамкінець свята вже колишні школярі присвятили своїм педагогам та батькам «Вальс вдячності».

 

Аграрний ліцей випустив аж 134 учні

Наприкінці минулого тижня випускний вечір відбувся для учнів Кобеляцького професійного аграрного ліцею. Цього року він випустив аж шість груп, у яких навчались 134 ліцеїсти. Десятеро з них отримали атестати кваліфікованого робітника з відзнаками. Святково вбрані випускники, педагоги, батьки та гості у минулу п’ятницю зібралися в приміщенні районного Центру культури та дозвілля.

Першими привітали своїх колишніх учнів директор професійного аграрного ліцею Олег Бровко, класний керівник групи ТС-32 Наталія Чиркова та майстер виробничого навчання Галина Олійник. Випускники вітали виступи своїх педагогів стоячи. Від імені батьків до ліцеїстів звернулась Людмила Чуприна. Також безліч слів вдячності звучало для педагогів та батьків і від самих випускників. Вони дарували їм вірші та пісні.

Цьогоріч аграрний ліцей випустив чимало талановитих, спортивних та активних учнів. Серед них, для прикладу, Тодось Карюк — чемпіон республіканських змагань із східних єдиноборств, Володимир Зеленський — призер республіканського турніру з силового екстриму. Також слід згадати призерку обласної олімпіади з англійської мови Наталію Терещенко. А ще цього дня зі стін навчального закладу випустилось багато співаків, танцюристів та ведучих різноманітних культурних заходів.

Насамкінець випускного вечора директор ліцею Олег Бровко вручив своїм випускникам атестати про загальну середню освіту та дипломи кваліфікованого робітника. А далі свято продовжилося концертною програмою, яку підготували самі колишні учні професійного ліцею.


Автор: Дарія СРІБНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації