Вхід | Реєстрація

Дякуємо фермерам і прохаємо про допомогу «Донбасу»

У останній момент перед початком друку газети до редакції звернулися кобеляцькі волонтери, які опікуються військовими, що воюють на Донбасі.

Світлана Сергійко попрохала від імені солдатів, які отримали бронежилети, висловити подяку аграріям Кобеляцького району.

Шановні земляки! Від свого імені, від імені своїх сімей, рідних та близьких щиро дякуємо вам за допомогу. Навіть важко пояснити словами, наскільки вона нам потрібна. І справа не лише у бронежилетах, які захистять наші тіла. Те, що ви зробили, свідчить про вашу небайдужість, патріотизм і щире бажання допомогти армії. Таке ставлення мирних громадян до нас, військових, захищає не гірше, аніж бронежилет п’ятого рівня. Це говорить про те, що ми робимо спільну справу: зміцнюємо мир і єдність у нашому спільному домі. Ще раз сердечно дякуємо. Слава Україні!

І в цей же день до редакції завітав кобелячанин Олег Безкібальний. Він із групою інших волонтерів відвозив допомогу батальйону «Донбас». Його неприємно вразив стан забезпечення вояків-добровльців. За словами Безкібального, солдати ледве не голодують. І тому він попрохав земляків із Кобеляцького району допомогти продуктами харчування і добровольцям із «Донбасу». Олег наголосив: «Вони ж воюють за нас, за Україну. Отже, усі ми земляки».

Телефони волонтерів, які збирають благодійну допомогу: (050)404-42-15 — Олег Безкібальний, (066)647-96-10 — Світлана Писаренко, (095)913-14-73 — Світлана Сергійко, (050)665-78-50 — Ірина Панченко.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 липня 2014, 12:24 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації