Вхід | Реєстрація

Дивовижне відігравання «Проц-Енерго»

8­-го і 9-­го липня в мікрорайоні Солонці проходив ІІ тур чемпіонату Кобеляк серед любительських команд, присвячений пам’яті Юрія Сітяєва.

 

Центральний матч туру — «Проц­Енерго» проти «Челсі Плюс»

Безумовно, ці два колективи зіграли між собою головну зустріч туру, у якій до фінального свистка зберігалася інтрига і ні на хвилинку не припинялося футбольне видовище.

Гра розпочалася із запеклої боротьби. «Челсі Плюс» у цьому протистоянні виглядав краще.  На противагу своїм суперникам, гравці цієї команди були більш мотивовані і зосереджені. А футболісти «Проц­Енерго», навпаки, виглядали сонними і небоєздатними. За повної переваги «Челсі Плюс» перший тайм закінчився з рахунком 0:3. Голи забивали: Андрій Півень — 2, Володимир Вовченко — 1. Здавалося, що і в другому таймі команда Сергія Челідзе доведе свою перевагу і закінчить матч із розгромною перемогою над одним із своїх конкурентів. Та, зумівши зібратися в перерві, футбольний колектив Ігоря Проценка продемонстрував характер і волю до перемоги. Команда провела абсолютно протилежний другий тайм. Спочатку Євгеній Кликов «розмочує» рахунок. Потім ударом головою Сергій Койнаш максимально скорочує різницю. А під кінець зустрічі точним ударом у кут воріт Олександр Митрович робить рахунок нічийним. Отож, 3:3. Гра закінчилась із рівною кількістю очок для обох команд, та відчуття від неї у хлопців — різні. Цей матч, у якійсь мірі, нагадав фінал Ліги Чемпіонів, сезону 2004-­2005 років, між Міланом і Ліверпулем. Абсолютно аналогічна ситуація була й між «Проц­Енерго» та «Челсі Плюс».

Схоже, що чемпіонат починає набирати обертів, радуючи при цьому своїх уболівальників.

 

Невпевнений старт «Вендетти»

Після поразки у першому турі від «Динамо», невдача спіткала «Вендетту» і в другому турі. На цей раз чемпіону ліцею перейшла дорогу «Василівка».

Гра тривала за переваги «Вендетти», але вона так і не вилилась у забиті м’ячі. Василівці ж скористалися своєю контратакою. Наприкінці зустрічі відзначився Юрій Малахов. «Василівка» здобуває свої перші залікові голи в цьому турнірі, а «Вендетта» ніяк не може взяти навіть одного очка. Напевно, деяким гравцям цієї команди потрібно відкинути свою «зірковість» і запам'ятати давно відомі правила, що футбол — це командна гра і що м'яч завжди летить швидше, ніж біжить будь­який футболіст. У наступному турі «Вендетта» грає з «Челсі Плюс». І, звичайно ж, цей матч стане центральним. Тож бажаємо успіху обом колективам.

 

«Аматори» починають із перемоги

Минулого тижня команда «Аматори», за жеребкуванням, відпочивала. У другому турі вони зустрілися з шенгурівським «Ланом». Фаворита цієї зустрічі виділити тяжко. Гра так і пройшла на зустрічних курсах із великою кількістю моментів. І тільки під кінець зустрічі команда Романа Бутка зуміла схилити шальки терезів на свою користь. Відзначились Валерій Галаган і Андрій Лісний із пенальті. За «Лан» гол престижу забив Максим Михайленко. Підсумковий рахунок — 2:1 на користь «Аматорів».

 

«Динамо» — одноосібний лідер

«Динамо» — «Юність» 7:1. Після нічиєї між «Челсі Плюс» і «Проц­Енерго» та невдачі шенгурівського «Лану», «динамівці», перемігши юних футболістів, стали одноосібними лідерами турніру. Команда «Юність» має у своєму складі доволі молодих гравців, яким ще важко конкурувати з своїми більш віковими суперниками. Та вони — молодці, що приймають участь. Адже досвід, який здобувають в іграх хлопці, — безцінний.

 

Турнірна таблиця

Назва команди

І

В

Н

П

М

РМ

О

1

«Динамо» (Кобеляки)

2

2

0

0

8 : 1

+7

6

2

«Челсі Плюс» (Кобеляки)

2

1

1

0

8 : 5

+3

4

3

«Проц­Енерго» (Кобеляки)

2

1

1

0

6 : 4

+2

4

4

«Лан» (Шенгури)

2

1

0

1

9 : 4

+5

3

5

«Аматори» (Кобеляки)

1

1

0

0

2 : 1

+1

3

6

«Василівка» (Василівка)

2

1

0

1

2 : 3

­1

3

7

«Вендетта» (Кобеляки)

2

0

0

2

0 : 2

­2

0

8

«Ніка» (Кобеляки)

1

0

0

1

2 : 5

­3

0

9

«Юність» (Кобеляки)

2

0

0

2

3 : 15

­12

0

 

Кращі бомбардири

Футболіст

Команда

М’ячі

Матчі

1

Владислав Сядро

«Лан» (Шенгури)

3

2

2

Микола Баранник

«Лан» (Шенгури)

3

2

3

Андрій Півень

«Челсі Плюс» (Кобеляки)

3

2

4

Олександр Колінько

«Динамо» (Кобеляки)

3

2

 


Автор: Владислав Філіпов


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 липня 2014, 17:43 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації