Вхід | Реєстрація

На святі пророка Іллі збирали кошти для допомоги українській армії

На святі пророка Іллі збирали кошти для допомоги українській армії

Другого серпня новосанжарці проводили свій вечір у компанії друзів, місцевих артистів та гарного настрою.
Після святкування Івана Купала минулого місяця, селищна рада організувала у парку Воїнів-інтернаціоналістів свято пророка Іллі. Початок свята був запланований на восьму годину вечора, але глядачів на цей час біля сцени не було. Таке враження, що ніхто не знав про свято. Та ближче до дев’ятої години вільний простір заповнився бажаючими послухати улюблених артистів та відпочити у гарній компанії. Свято проходило під девізом: «За єдину, об’єднану Україну!» Новосанжарці зібралися на березі Ворскли, щоб показати всім, що вони — єдині, дружні та нероздільні.

Близько півтори сотні наших хлопців зараз борються за незалежність України. Ще готуються браві парубки до відправки в українське військо, щоб захищати нашу країну. З ініціативи громади біля сцени була встановлена скринька «Збір коштів для військових, які перебувають в зоні АТО». На протязі концерту кожен міг зробити свій невеликий внесок та допомогти нашим землякам, які зараз борються за мир. Організатори запалили вогнища дружби, щоб вони горіли до ранку не тільки в парку, а й у серцях новосанжарців.

Цього вечора зі сцени виступали Алім Чесак, Аліна Брехачко, Катя Мігович, Євгеній Кузнєцов, Вероніка Мороз, Сергій Бабенко, Світлана Яремко, Катя Афоніна, Таня Черненко, Поліна Моцак, Настя Білокінь та фольклорний колектив «Родовичі». Несподіванкою для всіх став виступ мера Нових Санжар Андрія Реки: Андрій Олександрович вийшов на сцену зі словами вдячності українському селу і натхненно прочитав для всіх присутніх прекрасний вірш про наші мальовничі села. За це отримав хвилю аплодисментів та схвальні вигуки. На завершення концертної програми дівчата, вбрані у вишиванки, розважили гостей свята танцювальним флеш-мобом.

Протягом вечора народ пригощався шашликами, напоями різної міцності та різноманітними смаколиками. Бажаючі могли покататися на ретроавтомобілі, а діти з задоволенням стрибали на батуті та бавилися на надувних гірках. Ближче до півночі любителі танців та дискотеки змогли реалізувати свої бажання: під запальну музику молодь відривалася до пізньої ночі (навіть до раннього ранку!).


Автор: Юрій УГОРЕЦЬ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. служащий / 8 серпня 2014, 00:33
Да на дискотеке Гимн на бис четыре раза запускали
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації