Вхід | Реєстрація

Як кажуть, Земля — кругла

Навіть у футболі можна впевнитися, що над нами є якісь вищі сили, які завжди намагаються віддати те, на що заслуговуєш.

Після скандального матчу на минулих вихідних між «Урожаєм» і «Дрижиною» саме друга команда грала у 1/4 фіналу кубка Кобеляцького району з футболу. Суперником дійсного чемпіона цього турніру став середнячок другої ліги, «Добробут» із Озер. Після дещо фартового виграшу в 1/8 у мідянівського «Урожаю» усі спеціалісти кобеляцького футболу передбачали для дрижан «легку прогулянку» аж до фіналу. Але так не сталося. Навіть середняк другої ліги в змозі стати болісною занозою для цьогорічної «Дрижини». Можливо, була присутня недооцінка суперника, а, можливо, футбольний бог просто відвернувся від дрижан і став на бік озерян. Ну те, що у «Дрижини» були великі проблеми з далеко не найсильнішою командою в районі, — факт.

Захопивши ігрову ініціативу, гості, здавалося, переграють суперника в кілька голів і зроблять матч-відповідь простою формальністю. Але господарі не були прихильниками цього варіанту. Побудувавши свою гру від оборони, озеряни зводили на нуль усі старання дрижан. І навіть не забували про атаку.

Так, відбившись від суцільної навали гостів, озеряни перейшли до швидкої контратаки, яка закінчилась взяттям воріт. Це була велика несподіванка.

Надалі господарі продовжували в тому ж дусі. І уже в другому таймі їм вдалося подвоїти рахунок. У чемпіона ж у цьому матчі не виходило нічого. Вони навіть не спромоглися забити гол престижу.

Таким чином ця зустріч наглядно показує те, що Земля — кругла. Тобто, як кажуть, не кожен день буде щастити. Якщо сьогодні фортуна усміхається тобі, то завтра вона може повернутися до тебе спиною. Тільки в таких складних ситуаціях проявляється характер і воля до перемоги. 
Із нетерпінням хочеться подивитися, як чемпіон буде проявляти себе далі. Головне, щоб замість видовищного двобою уболівальники не побачили чергову виставу з арбітром у головній ролі.

 

«Стріла» поступається «Соколу»

Боротьба спостерігалася у цьому матчі на протязі майже всього першого тайму. А потім більш імениті гравці «Сокола» взяли контроль у свої руки.
Сухинівці почали активно. Уже в дебюті зустрічі «Стріла» мала супермомент. Олександр Митрович зробив довгу подачу з лівого флангу на вільного Олександра Андрейка. Та Саша не зумів влучити у ворота.

Після цього команди створювали моменти раз-по-раз. Сухинівці змарнували два гольових моменти. Вийшовши двічі віч-на-віч із голкіпером, капітан «Стріли» не зумів переграти його. Олександр Митрович, забивши гол, був здивований, що асистент арбітра відмінив його з доволі сумнівних причин. А от «Сокіл» використав свої нагоди сповна.

Спочатку, після грубої помилки голкіпера, який двічі взяв м’яч у штрафному майданчику, біличани пробили вільний удар і відкрили рахунок. Через кілька хвилин «Сокіл» подвоїв результат. Після серії грубих помилок захисників і спритності нападника Віталія Дяченка рахунок став 0:2.

Сухинівці у цьому матчі не проявили себе. Можливо, давалася в знаки відсутність головного нападника Віктора Кривулі. Та все ж таки гол престижу забили. Після серії рекошетів м’яч влетів у ворота. Крапку в зустрічі поставив Владислав Корнієнко красивим ударом, знявши «павутину» з «дев’ятки» воріт Онищенка.

У підсумку 1:3 і другий матч, за великим рахунком, стане формальністю для біличан.

У інших чвертьфінальних зустрічах були зафіксовані такі результати: «Спартак» (Рибалки) — «Червоні Квіти» 1:1, «Дашківка» — «Радянське» 1:1.
У півфіналі зустрінуться переможці-пари Сухинівка — Білики і Дашківка — Радянське, у другому матчі Озера — Др. Гребля і Рибалки — Червоні Квіти.


Автор: Владислав ФІЛІПОВ, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 серпня 2014, 10:13 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. джони / 10 серпня 2014, 08:45
А почему не написали про розгром сокола 0:4?Или это не интиресно?
2. чемпіон / 11 серпня 2014, 15:19
якщо б ти уважно читав, то побачив би, що тут кубкові зустрічі описуються!!
3. Футболист / 14 серпня 2014, 11:02
Вот именно! Земля круглая! Дрижина - Озера 4:0, Дрижина - Іванівка 6:1.
"Із нетерпінням хочеться подивитися, як чемпіон буде проявляти себе далі. Головне, щоб замість видовищного двобою уболівальники не побачили чергову виставу з АРБІТРОМ у головній ролі". Автор, ти же сам арбитр. Так не делай "виставу" и будет тебе "видовищний двобій". Фил, сам хоть читай что ты пишешь!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації