Вхід | Реєстрація

Міліція обіцяє результати розслідування подій у собачому притулку вже в серпні

Міліція обіцяє результати розслідування подій у собачому притулку вже в серпні

Міліція обіцяє результати розслідування подій у собачому притулку вже в серпні. Про це на прес-конференції 12 серпня заявив начальник Кременчуцького міського відділу міліції Денис Захарченко. Справу за фактом жорстокого поводження з тваринами в кременчуцькому притулку для тварин було відкрито в квітні, після того, як ЗМІ поширили інформацію про звірства, що кояться в притулку, коли голодні собаки були змушені їсти трупи своїх родичів.- У нас проглядається склад злочину, - заявив Денис Захарченко. - Практично всі результати роботи контрольно-ревізійного управління нами оброблені. Вже в цьому місяці у нас будуть результати кримінального провадження.

 

Для довідки

За жорстоке поводження з тваринами (ч. 1 ст. 299 Кримінального кодексу України) передбачено покарання у вигляді штрафу до 850 гривень або арешту на строк до 6 місяців.


Автор: Станіслав Констянтинов, «ТелеграфЪ»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 серпня 2014, 15:20 | Кременчук | Кримінал
1. Володимир Камуз / 24 лютого 2015, 11:39

Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації