Вхід | Реєстрація

«Я сама бухгалтер і звикла рахувати гроші»

До редакції зателефонувала жителька міста Кобеляки Надія Варич. Жінка розповіла про те, що на її думку, працівники комунального підприємства «Міська сервісна служба» нераціонально використовують бюджетні кошти.

Надія Варич є прикладом людини з правильною громадянською позицією. Помітивши, що один із співробітників комунального підприємства неправильно виконує свою роботу, вона одразу ж повідомила про це його керівництво.

Жінка проживає по вулиці Червоноармійській. Минулого тижня працівник «Міської сервісної служби» мотокосаркою скошував бур’ян уздовж дороги. Та Надія Варич стверджувала, що на ділянці, де працював чоловік, бур’ян уже був покошений до цього.

— Я сама бухгалтер і звикла рахувати гроші, — каже жінка. — Те, чим займався працівник сервісної служби, є нераціональним використанням бюджетних коштів. Він косив бур’ян там, де раніше ми вже покосили його. Тобто, скошував лише поодинокі бур’янці. При тому, що через дорогу узбіччя повністю поросло травою. Подумайте, скільки коштів пішло на те, щоб заправити мотокосарку, аби пройтись цією ділянкою?

Жінка одразу ж повідомила про це заступника міського голови Олександра Письмака та директора «Міської сервісної служби» Володимира Слісаренка. Через деякий час і ми навідались до них за коментарем.

У Олександра Письмака кореспонденти «ЕХО» поцікавились, хто проводить обстеження узбіч, які потрібно косити від бур’яну, та чи контролює міська влада, як працівники «Міської сервісної служби» виконують цю роботу. Олександр Васильович відповів, що сервісна служба самостійно визначає ділянки, які потрібно скошувати. Та керівництво міста регулярно обстежує якість виконаних робіт і дає свої рекомендації, яким ділянкам важливо приділити більше уваги.

Коли ми прийшли до Володимира Слісаренка, то він повідомив, що співробітники сервісної служби обстежують вулиці, згідно правил утримання доріг. І регулярно скошують бур’яни вздовж узбіч. Після чого директор самостійно перевіряє якість виконаних робіт.

— До мене телефонувала Надія Варич, — каже Володимир Слісаренко. — Наш працівник не зробив нічого незаконного. Дійсно, раніше там уже було прокошено. Та він пройшовся над дорогою і підправив траву, щоб вона росла рівненько. Повірте, багато паливно-мастильних матеріалів на це не пішло.

Що стосується іншої ділянки дороги по Червоноармійській, на яку, за словами Надії Варич, співробітник сервісної служби уваги не звернув, то Володимир Слісаренко повідомив, що це прибудинкова територія. І її повинні прокошувати громадяни, чиї будівлі знаходяться поруч.


Автор: Дарія СРІБНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 вересня 2014, 10:32 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації