Вхід | Реєстрація

У кобеляцькі дитсадки прийматимуть трирічних дітей

У кобеляцькі дитсадки прийматимуть трирічних дітей

Нещодавно виконавчий комітет Кобеляцької міської ради ухвалив рішення про деякі питання прийому дітей до дитячих садків міста Кобеляки, пославшись на вимоги Положення про дошкільний навчальний заклад та Закон України «Про дошкільну освіту».

Цим рішенням установлено, що в дошкільні навчальні заклади міста здійснюється прийом дітей віком від трьох років. Допускається, як виняток, прийом тих малюків, які на 1 вересня досягли віку 2 роки 6 місяців, виключно на підставі відповідного розпорядження міського голови. При цьому заборонено прийом до міських дитячих садків дітей дошкільного віку, які не є жителями Кобеляк. Проте допускається, як виняток, прийом у дошкільні навчальні заклади тих малюків, які не є жителями міста, виключно на підставі відповідного розпорядження міського голови. До їх числа можуть бути віднесені діти переселенців із Криму та зони проведення антитерористичної операції, молодих спеціалістів та службових осіб, направлених на роботу в Кобеляки. Міськвиконком також попередив завідуючих дитячих садків про персональну відповідальність за виконання цього рішення.

У мотивувальній частині рішення виконавчого комітету зазначено, що воно приймається з метою організації належної роботи міських дитячих садків, оптимізації кількісного складу дошкільнят, забезпечення раціонального та цільового використання бюджетних коштів.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 вересня 2014, 09:17 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації