Вхід | Реєстрація

Знову невдача

Знову невдача

Кобеляцький «Колос» вдруге поспіль зазнає поразки. На цей раз кривдниками кобелячан став «Псел» із Гадяча.
Гра проходила в домашніх стінах «Псла». Дещо несподівано господарі з перших секунд матчу повністю віддали ініціативу і побудували гру виключно на контратаках. І їх стратегія спрацювала. «Колос», захопивши контроль над м’ячем, не зміг провести жодну гідно сплановану атаку. Уся небезпека йшла тільки від дальніх ударів і довгих навісів у розрахунок на вдалу боротьбу нападників. Нападники боролися, але вищі і більш пристосованіші до домашнього газону захисники «Псла» вигравали всю боротьбу. Після обрізок кобелячан «Псел» вдало вибігав у контр-випади. Так вони і забили всі свої голи. Але не обійшлося і без помилок арбітра. На 20‑й хвилині в епізоді, коли був забитий перший гол, боковий арбітр проґавив офсайд. Нападник господарів утік від оборонців «Колоса», прострілив на партнера і той легким ударом у протихід Володимиру Нестеренку відкрив рахунок. На 32‑й хвилині матчу господарі забили ще раз. Центральний півзахисник віддав блискучу передачу в розріз на Вадима Деманка. Вадим вийшовши віч-на-віч з голкіпером, легко перекинув його і подвоїв рахунок. 2:0. Із таким результатом команди пішли на перерву.

У другому таймі глобально нічого не змінилося. Гості більше контролювали м’яч, але втілити свою перевагу в забиті голи їм не вдавалося. «Псел», згідно награної системи, забив і втретє. На 74‑й хвилині після плутанини у штрафному майданчику господарів м’яч літав то туди, то сюди. Та все ж в результаті залетів у ворота Володимира Нестеренка. 3:0! Доволі несподівано, якщо брати до уваги те, що перший матч між цими суперниками закінчився з рахунком 3:0 на користь «Колоса». Але кобеляцька команда не здалася і боролась до останнього. Так на 83‑й хвилині Євген Волочай із пенальті забив гол престижу. Потім на 90‑й Владислав Філіпов максимально скоротив рахунок, вдало пробивши головою. На більше кобелячан не вистачило і гра закінчилася з результатом 3:2 на користь гадяцької команди.

Молодіжний склад «Колоса» теж програв, пропустивши єдиний гол під самий кінець зустрічі.

У інших матчах групи були зафіксовані такі результати: ФК СГМ «Рокита» — «Чайка» (Дейкалівка) 2:0, юнаки — 5:4; «Стандарт» (Нові Санжари) — «Дукат» (Селещина) 1:3, юнаки — 0:1; «Динамо» (Решетилівка) — «Маяк» (Котельва) 4:0, юнаки — 2:6.

Наступний матч «Колос» проведе вдома проти «Маяка» з Котельви.


Автор: Владислав ФІЛІПОВ, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 вересня 2014, 18:25 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації