Вхід | Реєстрація

Дорогі земляки!

Шановні члени обласної організації Українського товариства мисливців і рибалок!

Президія Полтавської обласної ради УТМР звертається до вас із пропозицією підтримати наших воїнів, які захищають цілісність України та її майбутнє.

У той час, коли усі свідомі громадяни, хто чим може, допомагають нашим воякам, ми не повинні і не маємо права залишатися осторонь. Тим паче, що багато членів товариства у складі військових формувань приймають активну участь у антитерористичній операції.

Наша організація не на словах, а на ділі, протягом багатьох років доводить, що ми не байдужі до долі нашої держави та її громадян. То хіба ми маємо право відступити від традицій, закладених нашими батьками, дідами, прадідами?

Тож підтримаємо наших героїв.

Контактні телефони: (050) 405‑79‑88, (066) 628‑01‑45


Автор: З любов’ю до України, з повагою до кожного її громадянина, з гордістю за наших героїв, президія Полтавської обласної ради УТМР.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 вересня 2014, 08:55 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації