Вхід | Реєстрація

«Колос» вдома поступається «Динамо» з Решетилівки

«Колос» вдома поступається «Динамо» з Решетилівки

У неділю 21­го вересня в рамках проведення першості Полтавської області з футболу «колосяни» зазнали чергової поразки.

У першому колі змагань ці команди продемонстрували гольову феєрію з сімома забитими м'ячами на двох. І тоді вольову перемогу з рахунком 4:3 вдалося здобути «Динамо». На цей раз гравці «Колоса» налаштовувалися на реванш. Але його не відбулося.

Захопивши з перших хвилин контроль над грою, «динамівці» із самого початку показали, що приїхали до Кобеляк за перемогою. Гостям вдалося зіграти за власним сценарієм. Вони вдало комбінували і тримали м’яч як на своїй половині поля, так і на чужій. Грамотно прораховувавши дії кобелячан у захисті наперед, вони зводили на нуль усі старання господарів.

У кобелячан не вистачало конструктиву у грі. Відстань між лініями півзахисту і захисту була завеликою, чим і скористалися «динамівці», заповнюючи ці вільні зони і проводячи стрімкі атаки. Але з великими стараннями «Колос» відбивався від цих атак. Лише під кінець першого тайму «колосяни» допустили дві гольові помилки. Спершу, вигравши боротьбу у центрі поля, центральний півзахисник «Динамо» зробив точну передачу на лівий фланг, звідти послідкувала подача. Захисники «Колоса» не зуміли вибити круглого і цим уміло скористався нападник гостей, перекинувши воротаря і відкривши на 39­й хвилині рахунок у матчі. Через кілька хвилин гості, вдало комбінуючи в однин­два дотики, вивели свого нападника віч­на­віч із голкіпером. Він пробив не дуже вдало, але цього вистачило, щоб збільшити результат до двох голів. 0:2. У другому таймі гра продовжувалася за таким же сценарієм, але глядачі забитих голів так і не побачили. Як — підсумку 0:2, «Колос» зазнає чергової поразки.

Молодіжний склад зіграв успішніше, здобувши перемогу з рахунком 2:0.

У інших матчах групи були зафіксовані такі результати: «Маяк» (Котельва) — «Чайка» (Дейкалівка) 0:2, «Псел» (Гадяч) — «Дукат» (Селещина) 1:3, «Рокита» (Рокита) — «Стандарт» (Нові Санжари) 6:0.

У наступному турі «Колос» на виїзді зустрінеться з лідером групи «Чайкою» з Дейкалівки.

Турнірна таблиця

Команда

І

П

Н

П

М

О

1

«Чайка» (Дейкалівка)

11

10

0

1

35­6

30

2

СГМ «Рокита» (Рокита)

11

9

1

1

34­15

28

3

«Динамо» (Решетилівка)

11

7

1

3

26­18

22

4

«Маяк» (Котельва)

 11

7

1

3

21­15

19

5

«Дукат» (Селещина)

11

3

1

7

20­30

10

6

«Колос» (Кобеляки)

11

2

1

8

15­25

7

7

«Псел» (Гадяч)

11

2

0

9

12­29

6

8

«Стандарт» (Нові Санжари)

11

1

3

7

10­31

5

 


Автор: Владислав ФІЛІПОВ, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 вересня 2014, 13:29 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації