Вхід | Реєстрація

«Ви тільки вмієте факти перекручувати»

«Ви тільки вмієте факти перекручувати»

Про допомогу керівництва Кобеляцької РДА військовим, які проходять службу в АТО.

У тижневику «ЕХО» № 37 від 12 вересня у рубриці «Кабінет» була надрукована стаття під назвою «Іван Терновий запропонував журналістам частіше задавати йому запитання». У ній голова РДА розповідав про свої досягнення на цьому робочому місці. Під час відповіді на запитання: «що саме Ви робите в районі для допомоги в ситуації на сході?», Іван Костянтинович сказав (цитата): «У гаражах в нас розгорнутий своєрідний цех, у якому будуть виготовляти захист для «бетеерів». Так що, прохання до всіх кваліфікованих зварювальників та слюсарів звертатися до нас. Керує процесом Олексій Скрипник. Потрібна і арматура, і електроди».

Протикумулятивний екран — елемент пасивного захисту танка, призначений для зменшення руйнуючої дії кумулятивного струменя. Являє собою екран, закріплений на деякій відстані від броні. Матеріалом для екранів служать гума з тканинним посиленням, листи або сітки з металу.

Почувши про подібного роду роботи, кореспонденти «ЕХО» звернулися до їх керівника Олексія Скрипника. Чоловік не зумів розповісти про ситуацію зі створенням протикумулятивних екранів. Сказав лишень, що роботи проводяться, спеціалісти підрахували, яка кількість арматури потрібна для виготовлення захисту. Та називати конкретні факти Олексій не виявив бажання:

— Це не повинно вас цікавити. Усе одно нічого толкового не напишете. Ви тільки вмієте факти перекручувати.

Тоді ми звернулися безпосередньо до голови РДА, так як саме ця людина вперше повідала про цех, у якому виготовляють захисне обладнання для «бетеерів». Іван Костянтинович повідомив, що, у звязку з огололошеним перемир’ям, роботи з виготовлення протикумулятивних екранів припинені.
 


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 вересня 2014, 16:25 | Кобеляки | Цікаве
1. Кирило / 13 жовтня 2014, 18:40
чому після кожної революції до влади приходять ще гірші. Можливо досить нам цих експериментів. Відправимо "Свободу" "Батьківщину" та "Нашоукраїнців" що прибилися до Перзидента на звалище історії.
2. Тамара / 23 жовтня 2014, 23:14
Так не можна. Це лице нації в нашому районі.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації