Вхід | Реєстрація

Працівники «Золотого півника» віддали свою премію військовим

Працівники «Золотого півника» віддали свою премію військовим

Наприкінці вересня співробітники дитячих садків відзначають своє професійне свято.

Напередодні святкової дати колектив дошкільного закладу № 2 зібрався в музичному залі. Цього дня привітати їх із професійним святом особисто вирішив міський голова Олександр Ісип. Після вітальної промови він зазначив, що, на жаль, вручити презент кожному працівнику дитячого садочка він не має змоги. Тому вирішив придбати такий подарунок, за допомогою якого можна доглядати за територією всього дошкільного закладу. Ним виявилась мотокоса. Її міський голова передав у руки двірнику Василю Мизину. Усі присутні подякували очільнику міста за такий приємний сюрприз.

Натомість, цього дня й самі працівники садка робили подарунки. Під час серпневої конференції за якісну підготовку до нового навчального року вони отримали премію розміром у чотириста гривень. Додатково зібравши ще певну суму, співробітники дошкільного закладу одноголосно вирішили передати винагороду та зібрані кошти двом військовослужбовцям, які наразі перебувають у зоні проведення антитерористичної операції. А саме: Михайлу Бичку, мама якого працює помічником вихователя в садочку, та Ростиславу Покотилу, мама якого раніше була вихователем у дитсадку, але сьогодні, на жаль, її вже немає серед живих. У свою чергу, працівники садка подякували мамі військового Теодозії Данилівні Бичко за сина й побажали йому якнайшвидшого повернення додому цілим і неушкодженим.


Автор: Дарія СРІБНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 жовтня 2014, 10:18 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації