Вхід | Реєстрація

На ремонт даху школи потрібно більше 500 тисяч

На ремонт даху школи потрібно більше 500 тисяч

До редакції тижневика «ЕХО» звернулись представники батьківського комітету Кобеляцької загальноосвітньої школи № 2. Вони розповіли, що після останніх проливних дощів дах навчального закладу почав дуже протікати. Тому вони хочуть зібрати кошти на його ремонт. Проте, за словами батьків, силами одного лишень їх комітету цю проблему не вирішити.

Ми навідались до школи. Нас зустріла директор Світлана Ніколенко. Вона і провела екскурсію навчальним закладом та продемонструвала наслідки останньої негоди. За її словами, загальна площа даху становить 2300 квадратних метрів. Зараз потребує капітального ремонту 961 квадратний метр площі. А це — увесь центральний корпус школи.

— Чотири роки тому покриття вже ремонтували єврорубероїдом,— каже директор. — Та у зв’язку з тим, що термін експлуатації цього матеріалу скінчився, то дах знову потрібно лагодити. Тим більше, що під час останнього ремонту не було зняте попереднє покриття. Тому від негоди та перепадів температури єврорубероїд покоробився. А остання негода суттєво вплинула на приміщення третього поверху школи. Під загрозою зараз актовий, спортивний зали та багато класних приміщень.

Минулого року завдяки створеному шкільному благодійному фонду вдалося зібрати близько семи тисяч гривень і використати їх на ремонт. Також, за словами Світлани Ніколенко, члени благодійного фонду і шкільний колектив зверталися до районної влади за допомогою у вирішенні цього питання.

— Та ми розуміємо, що в нинішній складний для нашої держави час виділити необхідну суму для ремонту шкільного даху з бюджету дуже складно, — каже Світлана Володимирівна. — Те, що можна було зробити власними силами, ми вже зробили. Та далі цю проблему осилити самостійно вже не в змозі.

У жовтні минулого року була виготовлена проектно-кошторисна документація на капітальний ремонт даху. Тоді кошторис був у межах 500 тисяч гривень. Та, імовірно, у зв’язку з суттєвим подорожчанням будівельних матеріалів вартість робіт цьогоріч також значно зросла.

— Члени батьківського комітету школи та благодійного фонду ініціювали збір необхідних коштів, — каже директор. — І ми звертаємося до всіх небайдужих за допомогою. Про всі зібрані кошти ми будемо повідомляти через засоби масової інформації.

Реквізити для перерахунку коштів:
Відділення ПАТ «Полтава-банк» в місті Кобеляки
МФО 331489
Реквізити клієнта:
Благодійний фонд «Кобеляцьке джерело»
код ЄДРПОУ 39069173
Рах. 26000123990001
Цільове використання коштів: на ремонт даху.


Автор: Дарія СРІБНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 жовтня 2014, 17:50 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації