Вхід | Реєстрація

Ось де — клінічна хвороба

Ось де — клінічна хвороба

Коли розпочинається виборчий процес в Україні, то, особисто мені, здається, що наші політики, м’яко кажучи, страждають на склероз. Можливо, знайдуться люди, які заперечать мені, мовляв, не кожен кандидат списує лозунги своїх опонентів. Типу, є в Раді й люди, які всіма своїми нутрощами вболівають за долю матінки-країни, вони місяцями не можуть заснути, доки не розроблять дієвий законопроект та просунуть його в Парламенті. Та, дивлячись на сьогоднішніх політиканів та їх роботу, хочеться, як на кладовищі, сидіти і тихенько плакати. Бо жодної обіцянки, крім набратися нових кредитів, ніхто не виконав.

Навіщо далеко ходити. Давайте пригадаємо події, пов’язані з Майданом та ситуацією на сході України. Народні обранці, заховавшись від мітингарів у Раді, не могли прийняти жодного дієвого закону, який би задовольнив «майданівців» та допоміг українцям не скотитися в ще глибшу прірву. Країна — без Президента, центр Києва палає у вогні, в Криму — «зелені чоловічки», а політикани переморилися говорити і на декілька днів роблять собі перерву. А що, від роботи й коні дохнуть.

І тут ніхто з цих обранців уже й не пам’ятає своїх лозунгів: «почую кожного», «приведу країну до покращення», «амбіції політиків не повинні заважати країні розвиватися» і т.д., і т.п. Натомість, покричавши у мікрофон на Майдані, вони починають ділити крісла голів обласних та районних адміністрацій. Куди ж це годиться, щоб на місцях продовжували керувати ставленики «папіредніків»? Це — недопустимо. Вони ж колишніх «бандитів» при владі в жо..у цілували. А новоспеченим державним мужам хочеться, щоб їх незаплямованими губами в теж місце цьомкали.

Михайло Добкін, колишній харківський голова ОДА, наймав «янголів», які, за його словами, «спустилися з неба», щоб лупцювали мітингувальників. А потім у нього вистачило нахабства балотуватися на посаду очільника країни. А тепер його морда красується на білдбордах Опозиційної партії. Мовляв, вони виведуть країну з кризи.

Усім оцим політикам, які забувають свої обіцянки і вчинки, хочеться порекомендувати звернутися до психіатра. До речі, я й сайт для них знайшов, щоб вони не надто напружувались http://polinar-clinic.com/services/psychiatrist/. А то ще випадково «покращать» наше життя.

А для тих, хто все ж підтримує діючу владу, наведу у приклад фразу теперішнього мера Києва: «Щоб холодна вода перетворилася на гарячу, її треба підігріти».

Ось де — клінічна хвороба.


Автор: Сашко ПИСАКА
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 жовтня 2014, 11:45 | Полтавщина | Політика
1. Кирило / 13 жовтня 2014, 19:16
Писака це Письмак чи Ісип. Один підходить, другий ні. Якщо перший писав то висновок такий: гнати усіх треба великою мітлою, якщо другий то: Прийшли до влади великії мужі.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації