Вхід | Реєстрація

На сході загинув ще один кобелячанин

На сході загинув ще один кобелячанин

Минулого тижня наше місто сколихнула тривожна звістка: у зоні проведення антитерористичної операції загинув наш земляк. Його ім’я — Дмитро Кіт. У суботу кобелячанина проводжали в останню путь мало чи не всім містом.

Інформацію про військовослужбовця нам надали у Кобеляцькому районному військовому комісаріаті.

Дмитрові Коту було 40 років. У 1992-му він закінчив Кобеляцьке професійне училище, де отримав спеціальність водія категорії А, В, С і трактора. Згодом був призваний до лав Збройних Сил України. Там чоловік проходив службу на посаді водія автомобіля «ЗІЛ-130». У 1994 році був звільнений у запас в званні старшого сержанта.

Цього літа, наприкінці липня, Дмитра мобілізували на службу до навчального центру, що розташований у селищі міського типу Десна. Звідти його направили до Третього львівського батальйону територіальної оборони. Саме у складі цього батальйону наш військовослужбовець і виконував завдання в зоні проведення антитерористичної операції на посаді стрілка. Та вже 15 жовтня він загинув. Смерть застала чоловіка у лісі біля села Новоайдар Луганської області. Він був смертельно поранений під час артобстрілу.

У суботу жителі райцентру провели героя в останню путь. Вічна йому пам’ять і слава.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 жовтня 2014, 15:25 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації