Вхід | Реєстрація

У Кобеляках офіційно з’явився провулок Юрія Сітяєва

Перейменовану вулицю вже внесли до єдиного державного реєстру.

Днями на адресу Кобеляцької міської ради надійшов лист від Полтавської філії державного підприємства «Інформаційний центр», яким підтверджено факт внесення запису до словників вулиць Єдиних та Державних реєстрів інформаційної мережі Міністерства юстиції України щодо створення в Кобеляках провулку Юрія Сітяєва.

Провулок, названий на честь загиблого у зоні АТО військовослужбовця-кобелячанина, за рішенням депутатів міської ради був утворений із числа садиб № 52, № 54, № 56, № 58 по вулиці Пушкіна в райцентрі.

Нагадаємо, що 5 вересня цього року на сесії Кобеляцької міської ради депутатський корпус одноголосно підтримав пропозицію депутата Олександра Бистрякова вшанувати пам’ять про загиблого в зоні АТО нашого героя-земляка Юрія Сітяєва, назвавши на його честь одну з вулиць міста.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 листопада 2014, 08:58 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації