Вхід | Реєстрація

«Лідер» — найсильніший

28 жовтня 2014 року у спортивному комплексі «Іскра» відбулась відкрита першість Кобеляцької ДЮСШ із міні-футболу серед дівчат 2000–2001 р. н. Участь взяли чотири команди: «Лідер» (Кобеляцька ДЮСШ), ДЮСШ ім. Бутовського (Полтава), «Біличанка» (Білики) та неодноразовий переможець районних змагань команда «Бродщанка» (Бродщина). Змагання проходили за коловою системою, але так склалося, що місця визначились у останніх іграх. «Бродщанка» здобула перемогу над дівчатами з обласного центру і посіла 3-тє місце.

А от між кобеляцькими та білицькими футзалістками вийшла напружена, видовищна та гольова гра. За сім хвилин до кінця матчу «Лідер» вигравав 8:4, а через 5 хвилин «Біличанка» вже вела з рахунком 9:8. Та все ж досвід дівчат із райцентру дав свій результат. Тож фінальний свисток арбітра зафіксував рахунок 10:9 на користь «Лідера».

Команди та окремі гравці були нагороджені грамотами і цінними подарунками. Кращим воротарем змагань визнано Олександру Живило (команда «Лідер»), кращим захисником — Христину Пилипенко («Бродщанка»), кращим нападником — Альону Бобильову («Біличанка»), кращим гравцем — Анастасію Кузнєцову (ДЮСШ ім. Бутовського). Кращими гравцями в командах було визнано: Заміру Стовбу («Лідер»), Дарину Довгу («Бродщанка»), Анну Потабенко («Біличанка»), Маргариту Білецьку (ДЮСШ ім. Бутовського).

27–29 жовтня у Царичанці пройшов міжобласний турнір із футболу серед юнаків 2004 р. н. Команда Кобеляцької ДЮСШ (тренер Владислав Філіпов) також взяла участь у цьому турнірі. Усього змагалось 5 команд за коловою системою. Першу зустріч наші хлопці зіграли 1:1 з петриківськими футболістами, другу гру поступились 0:5 команді з Дніпропетровська, дві наступні виграли у господарів 2:0 та 2:1 у спортсменів з Новомосковська. У грі за 3-тє місце обіграли царичанських однолітків — 3:1. 1-ше місце здобула команда з Дніпропетровська, 2-ге — хлопці з Новомосковська.

Кращим гравцем у нашій команді визнано Артема Демченка.


Автор: Руслан Сабіров, директор ДЮСШ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 листопада 2014, 16:15 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації