Вхід | Реєстрація

У вівторок написи на церкві зафарбували

У вівторок написи на церкві зафарбували

Десять днів у центрі Кобеляк на стінах церкви «красувались» антидержавні та сепаратистські заклики.

Після того, як храм Юрія Переможця вчергове «розмалювали», його настоятель Дмитро Кулічковський відмовився зафарбовувати образливі написи. Між тим, їх зміст можна було трактувати як заклики до зміни територіального устрою держави та образу діючого Президента Петра Порошенка.

Та, не дивлячись на це, представники органів влади, у тому числі й райдержадміністрації, не поспішали ліквідовувати таке неподобство. Кулічковський із цього приводу сказав: «До мене навіть не дзвонили і не пропонували зафарбувати те, що на стінах понаписували».

Урешті-решт, 4 листопада біля церкви з’явився працівник «Міської сервісної служби» Юрій Долгов, який за годину пофарбував стіни.

— Мені сказав майстер Каїра, я взяв фарбу і все зробив, — розповів робітник.

У «Міську сервісну службу» відповідне розпорядження надійшло із Кобеляцької міськради.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 листопада 2014, 16:00 | Кобеляки | Суспільство


1. містянка / 7 листопада 2014, 18:07
А до чого тут райдержадміністрація, це робота МІСЬКОЇ РАДИ, але так як Ісипу вже "начхати" на порядок у місті навіть під час виборів (поїхав 105 раз в цьому році за границю)то й було таке неподобство.І ще цей випадок "наглядно показав" як вміє керувати містом Галушка.
2. темний / 7 листопада 2014, 18:52
Та Ванька в черговий раз дурачком виставити,вони з автором не друзі
3. шофер / 7 листопада 2014, 20:09
....та образу діючого Президента Петра Порошенка.
от цих надписів можна було б і не зафарбовувати
4. містянка / 7 листопада 2014, 21:10
2.темний
«Та Ванька в черговий раз дурачком виставити,вони з автором не друзі»

що вони не друзі це знає кожен у Кобеляках, як і те що автор і міська рада - "любі друзі"
5. Кобеляки / 8 листопада 2014, 21:12
Дурниці це все відносно того, хто як керує і хто з ким друзі! Можна подумати, що якби краще керували, і якби хтось ніби-то не виставлявся, то й таких образлвих надписів не було б?
Але все-таки цікаво: оці антиукраїнські надписи і про-Путінська риторика - це місцеві сепаратисти причаїлись і гадять з-підтишка, чи це справа рук когось із переселенців з Донбасу?
Здається, що можливе як те, так і інше.
Чи може хтось і досі гадає, що це знову зводять рахунки з Кулічковським?
6. шофер / 8 листопада 2014, 22:41
5.Кобеляки
«Але все-таки цікаво: оці антиукраїнські надписи і про-Путінська риторика - це місцеві сепаратисти причаїлись і гадять з-підтишка, чи це справа рук когось із переселенців з Донбасу?»
тірпєніє і ще раз тірпєніє - щас навколо церквухи встановлять камери, не пройде і пол года, і все вияснеться...
7. шофер / 8 листопада 2014, 22:58
Сьогодні був прикол повеселіше ромзмальованої церквухи. Рекламу УкрТелекому мабуть усі бачили, як малий за підказками баті, по телефону обіграв діда у шахмати. У мене согодні було майже те саме. Знайомий почав домагатися - давай зіграємо у шахмати (через інтернет). Відверто кажу - мені облом був ще той, тим більше що я у тих шахматах лише правила знаю, і не більше. Але таки дістав. Встановив я ту гру котрою ми з*єдналися через мережу, і походу швиденько скачую ще одну - іншу шахматну програму. Встановлюю і запускаю одразу обидві програми - одна мережева, друга локальна )) На локальній грі я дублював його ходи як від себе, а ті ходи котрими мені відповідав компьютер я дублював у відповідь другові у мережеву гру )) Бажання грати на третій раз у нього вже не було ))
8. слухач / 10 листопада 2014, 22:54
Сьогодні Терновий на апаратній нагадав розпорядження свого однопартійця Бугайчука про знесення пам*ятників тоталізму і запропонував це робити ... вночі. Нач. міліціі на прояв хуліганства промовчав...
9. слухач / 10 листопада 2014, 22:59
ой, помилка-пам*ятники тотолітаризму
10. гість999 / 11 листопада 2014, 09:06
8. слухач
«Сьогодні Терновий на апаратній нагадав розпорядження свого однопартійця Бугайчука про знесення пам*ятників тоталізму і запропонував це робити ... вночі. Нач. міліціі на прояв хуліганства промовчав...»

Це просто цинічна і підла помста "свободівців",які "пролетіли" на виборах на Полтавщині.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації