Вхід | Реєстрація

Молоді боксери задніх не пасуть

Молоді боксери задніх не пасуть

З 6 по 9 листопада 2014 року в місті Ромни відбувся відкритий чемпіонат Сумської області з боксу.

До сусідньої області з’їхалося близько сотні боксерів із Лохвиці, Решетилівки, Полтави, Конотопа, Шостки, Сум, Глобиного і, звичайно, Нових Санжар. Команду Новосанжарської ДЮСШ представили два боксери: Богдан Григоренко та Дмитро Куліш. Обидва хлопчаки займаються боксом лише декілька місяців, та й до зали їм їхати близько 40 кілометрів аж із Соколової Балки. Хотілося б подякувати і батькам, і вчителям, які небайдужі до захоплень талановитих хлопців таким чоловічим видом спорту та які роблять усе, щоб юні спортсмени пішли правильним шляхом, а не марнували час у пошуках проблем.

Богдан Григоренко виявився серед усіх учасників наймолодшим та найлегшим навіть у своїй ваговій категорії. Та це не зупинило і не злякало хлопця. І Богдан, і Дмитро достойно вперше вийшли на ринг, щоб провести свої перші поєдинки. Їхні суперники були більш досвідчені, мали по тридцять проведених боїв. Наші хлопці вибороли другі місця у ваговій категорії до тридцяти та тридцяти двох кілограмів.

Додому юні спортсмени повернулися хоч і втомлені, але з медалями, грамотами та незабутніми враженнями.

Звичайно, якби боксери Новосанжарської ДЮСШ виїжджали на поєдинки не раз на три роки, а частіше, то результати були б набагато кращі. На превеликий жаль, спорт у нас тримається лише на допомозі спонсорів, батьків та ентузіазмі самих спортсменів.


Автор: Олександр ДОВЖЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 листопада 2014, 12:59 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
1. Шофер1 / 13 листопада 2014, 17:14
Із двох учасників - друге місце. Це не повід для статті.
2. Волоська Ольга / 13 листопада 2014, 17:35
1.Шофер1
«Із двох учасників - друге місце. »

Цинік. ви вік учасників бачив? У них - все попереду. А оцінка висока роботи - привід ще більше старатися.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації