Вхід | Реєстрація

Спортивні аграрії

Спортивні аграрії

Сьомого листопада у спортзалі Новосанжарського навчально-виховного комплексу відбувся турнір із настільного тенісу, присвячений Дню працівників сільського господарства.

Участь у ньому взяли аграрії Новосанжарщини, а також співробітники управління агропромислового розвитку райдержадміністрації.

Із початком спортивних змагань присутніх привітали начальник управління агропромислового розвитку РДА Василь Михайлик, голова районної організації ВФСТ «Колос» Віктор Рибалко та головний суддя турніру, тренер Новосанжарської дитячо-юнацької спортивної школи Андрій Любко.

У запеклій боротьбі золото, срібло і бронзу змагань, відповідно, вибороли Олександр Підопригора (Малий Кобелячок), Володимир Коба (Галущина Гребля) та Сергій Бугаєнко (Супротивна Балка).
Звання найкращих тенісисток завоювали Лілія Бугаєнко (Нові Санжари), яка посіла 1‑ше місце, Марія Піддубна (Малий Кобелячок), 2‑га позиція, та Ірина Воронько (Супротивна Балка), яка розмістилась на третій сходинці п’єдесталу слави.

За словами Василя Михайлика, медалі переможцям вручать на урочистому святі з нагоди Дня працівників сільського господарства.

Наступного ж року у подібному турнірі візьмуть участь керівники сільгосппідприємств Новосанжарщини.


Автор: Віталій БАРАНОВИЧ, фахівець першої категорії ВФСТ Колос


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 листопада 2014, 09:57 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації