Вхід | Реєстрація

«Я письма не пишу, у мене є мобільний»

На редакційні телефони протягом минулого тижня зателефонували двоє пенсіонерів із різних населених пунктів Кобеляцького району і розповіли, що другий місяць поспіль листоноші настійливо прохають купувати у них конверти.
Жінка, яка представилась Галиною Іванівною, заявила:

— Мені приносять пенсію почтальйони. Постоянно в них із собою повно разного товару. Я їх і так виручаю: то мило і порошок, то солодкого чогось куплю. Усі ж бачать, як важко дівчатам тягати отой товар. На них же нагружають, як на трактор. Ну та це ладно. Тепер уже другий місяць підряд почтальйонша, коли приходить до мене, чуть не з сльозами, просить купити конверт за 2,30. Каже, шо їм план поставили. Я то їй помагаю, купляю. А от моя сусідка прямо в лице швирнула той конверт. Та й у магазині пенсіонери возмущаються цією обязатєльной покупкой. Шо це таке робиться?

Іван Миколайович, пенсіонер, який зателефонував наступним, говорив таке:

— Перший раз я нічого не сказав, того шо 2,30 — не гроші. Так вони мені опять його придлагають. Я кажу, шо письма не пишу, у мене мобільний є. Коли мені захочеться узнати, як поживають рідні чи друзі, то я з нього позвоню. Нашо ці конверти валятимуться? Так мало того, почтальйонша просить, шоб і баба моя купила, бо у неї план на каждий місяць.

Коментар із цього приводу надала начальник Кобеляцького відділення поштового зв’язку Любов Голт’янська.

— Кожного місяця перед листоношами району ставиться план на підписку періодичної преси. Тепер сюди додали і конверти. Та фактично ніхто зі службовців пошти не виконує цього плану, але ж їх за це не звільняють. Людям пропонуються, крім інших товарів, і конверти. Листоноші ж не вимагають у обов’язковому порядку їх купувати. Тобто, якщо людина не бажає придбавати конверт, то не потрібно цього роботи. Тим паче, кидати його в обличчя листоноші.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 листопада 2014, 08:50 | Кобеляки | Суспільство


1. шофер / 19 листопада 2014, 11:52
Коментар із цього приводу надала начальник Кобеляцького відділення поштового зв’язку Любов Голт’янська.
Добре знаю про що йде мова - не по наслишках. Любов Голт’янська чуток не договорює - не все так демократично.

Але і ви хороші - нехватило клепки розпитати у самих поштарок за справжні причини того - чому вони так слізно просять купити ті конверти. Хоча б на правах анонімності. Мабуть їм по приколу принижуватися - ага?

пс. Чи може із вами "договорилися" ?
2. Любов / 19 листопада 2014, 13:46
Ну що тут сказати, бідні листоноші.
3. темний / 19 листопада 2014, 19:54
Хіба тільки листоноші?У нас куди не глянь мазохісти і "наполеони".Одні отримують насолоду принижуючи,іншим в голову низько,щоб їх не принизили.
4. шофер / 19 листопада 2014, 22:17
3.темний
«Хіба тільки листоноші?»
Правда. Повсюди примушують купувати журнали, газети і т.д. Приходеш на підпис документу, тобі прямо говорять - купуєш газетку - підпишемо зараз. Взагалі то, з десяток підписів від різних людей що їм навязували купувати непотріб (або примушували іншим навязувати), і аля генпрокуратура. Головне обов*язково вказати щоб притягнули до відповідальності, а не просто припинили.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації