Вхід | Реєстрація

На Полтавщині підтримали жертв нацистських переслідувань з сільської місцевості

На Полтавщині підтримали жертв нацистських переслідувань з сільської місцевості

Днями, на Полтавщині, в рамках  проекту  «Надання підтримки , допомоги та сприяння розвитку активності людей похилого віку, особливо тих, хто постраждав  від  націонал-соціалізму та сприяння їх соціалізації, повноцінному відновленню відчуття потрібності в суспільстві» був влаштований святковий обід, під девізом «Пам’ять про минуле в ім’я майбутнього». На подію активісти Полтавської обласної молодіжної громадської організаці « Твій Світ»  запросили  жінок, які зазнали переслідувань за часи окупаційного режиму.

Керівник проекту Олександр Чепур говорить: «Коли звучали життєві історії дітей тієї війни, бабусі плакали, молодь слухала уважно, це наштовхує на думку, що  якщо через стільки років спогади про пережите у дитинстві такі болючі, то як загоїти рани дітей цієї війни, що відбувається зараз в країні? Будемо сподіватись, що в країні запанує мир».
Зустріч, яка  проходила в надзвичайно теплій  атмосфері стала  це ще однією сходинкою до міцного єднання старшого і майбутнього поколінь . Музичні подарунки  для всіх присутніх  звучали у виконанні учнів місцевої школи та учасників художньої самодіяльності. Ведучі заходу віднаходили слова  для кожного присутнього, які  нікого не залишили байдужими.

Учасників святкового засідання  вітала сільський голова  Надія Білокур, яка наголосила: «Ставлення до людей похилого віку, особливо жінок з сільської місцевості, є одним із показників морального здоров’я суспільства. Основним доповненням до державної турботи про старше покоління є турбота підростаючого покоління про літніх людей». По закінченню дійства учасниками був  складений кошик достатку.

Як повідомлялось раніше, проект реалізується  за підтримки Німецького  федерального фонду «Пам’ять. Відповідальність. Майбутнє» в рамках програми «Місце зустрічі -діалог».  Проект адмініструється в Україні ВБО "Турбота про літніх в Україні" і  розрахований на два роки.


Автор: Олександр Чепур


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 листопада 2014, 10:11 | Полтавщина | Суспільство
1. Богдан / 6 грудня 2014, 22:26
Днями, на Полтавщині, в рамках проекту «Надання підтримки , допомоги та сприяння розвитку активності людей похилого віку, особливо тих, хто постраждав від націонал-соціалізму та сприяння їх соціалізації, повноцінному відновленню відчуття потрібності в суспільстві» був влаштований святковий обід, під девізом «Пам’ять про минуле в ім’я майбутнього».
....проект реалізується за підтримки Німецького федерального фонду «Пам’ять. Відповідальність. Майбутнє»

Оце вам так пиль пускають, щоб не бачили нью-окупації, "німці" типу Меркель і нашого столичного бургомістра, також "німця" чи громадянина ФРГ, та й самої верховної святої трійці – найвищих.

А оце реалії добуті у цьому ж номері Ехо: «Відсьогодні Київ призупиняє виплачувати пенсії в зоні АТО на Донбасі» !!!!
Люди добрі поясніть чому наші так звані патріоти такі невігласи невже це таке складне? Чи їм москалями вже так очі запорошили «наші» ТВ що нічого не видно?
Да уж «Горе тому народу, чьи каналы массового доступа к сознанию – телевидение, пресса, радио – захвачены врагами, которые говорят на языке этого народа».
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації