Вхід | Реєстрація

Перше місце — не дивина

Перше місце — не дивина

Нещодавно дівоча команда «Лідер» брала участь у двох турнірах і в обох здобула перемогу.

Спочатку наші землячки завітали до славного містечка Хотин (Чернівецька область). Там «Лідер» змагався ще з чотирма командами: ФК «Шпола» (Черкаська область), ДЮСШ «Волока» (Глибоцький район), СК «Фалтичені» (Румунія) та ДЮСШ «Городенка» (Івано-Франківська область). Змагання проходили серед дівчат 2000 року народження і молодших. Перед початком турніру кобеляцькі футболістки вважалися фаворитками змагань і, як покаже підсумкова таблиця, — не даремно. «Лідер» виграв перший матч у «Городенки» з рахунком 3:0. У другій грі наші землячки здолали чернівчанок з рахунком 4:1. Потім переграли черкасчанок — 6:3 і іноземний колектив «Фалтичені» — 5:0. У підсумку «Лідер», подолавши всіх суперників, здобув перше місце. Команду нагородив Леонід Каденюк, перший космонавт незалежної України. До речі, турнір був організований саме в його честь. Також приз найкращого гравця дістався футболістці нашої команди Єлизаветі Романенко.

Потім у такому ж складі кобеляцька команда передислокувалась у Львів. Там проходив турнір, присвячений Героям Небесної Сотні. Ці змагання проходили серед дівчат 2001 року народження і молодших. Участь у них взяли 10 команд. Знову без особливих проблем, перегравши всіх суперниць, «Лідер» здобув перше місце. Кращим бомбардиром турніру визнано футболістку «Лідера» Валерію Письмак. У активі Валерії — шість влучних попадань. За нашу команду грали такі футболістки: Єлізавета Романенко, Тетяна Челідзе, Олександра Живило, Юлія Максимчук, Заміра Стовба, Аліна Гладка, Валерія Письмак, Анна Воскобойник, Юлія Губовик, Христина Халяпіна, Юлія Тараненко. За добре продемонстровану гру нашу команду запросили на змагання до Польщі в лютому місяці.

Під час поїздок дівчата встигали не тільки грати, а й відвідати визначні і культові місця тих міст, де їм доводилося побувати. Адже треба встигати робити все: і перші місця здобувати, і подорожувати.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 грудня 2014, 12:19 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації