Вхід | Реєстрація

Чемпіонат України з пауерліфтингу

Чемпіонат України з пауерліфтингу

У місті Коломия з 23‑го по 26‑те листопада проходив 5‑й чемпіонат України серед учнів ДЮСШ з пауерліфтингу.
Четверо вихованців Новосанжарського залу пауерліфтингу взяли участь у цих змаганнях.

Ульянець Роман виступав у категорії до 59 кілограмів. У присіді йому підкорилася вага 122 кілограми, у жиму лежачи – 70, у становій тязі – 16. Із сумою 357 кілограмів Роман посів 4-е місце.

Славич Василь і Бабенко Сергій виступали у категорії до 83 кілограмів.

Василь присів зі штангою 180, пожав 115 і зміг потягнути штангу вагою 202,5 кілограма. Набрана сума – 500.5 кілограма і за ним – 5-е місце. Сергієві на присідові підкорилась штанга вагою 200 кілограмів, пожав 125 і виконав тягу 250 кілограмів. Сергій із сумою 575 кілограмів здобув срібну медаль і 2-е місце.

Островерхий Владислав у категорії до 74 кілограмів зміг присісти з вагою 175 кілограмів, пожав 122 кілограми і виконав тягу 220. Сума у 517 кілограмів дала змогу посісти 3-е місце і отримати бронзову медаль.

Змагання проводились у безекіпіювальному дивізіоні, тож виступали спортсмени лише у поясах, без спеціального спорядження. Команду представляв тренер-викладач ДЮСШ «Юність-1» Максим Іваньков.

Славич Василь виконав норматив кандидата в майстри спорту України. Це восьмий пауерліфтер, що здобув звання КМСУ (притому 4 з них — із села Зачепилівка).

 фото (зліва направо): Роман Ульянець, Сергій Бабенко, президент федерації пауерліфтингу Сіражутдін Базаєв, Владислав Островерхий, Василь Славич.


Автор: Юрій СТРЮК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації