Вхід | Реєстрація

Кобеляцький райвійськкомат інформує

Кобеляцьким районним військовим комісаріатом Полтавської  області проводиться відбір кандидатів на військову службу за контрактом та вступу до вищих військових навчальних закладів і військових коледжів сержантського складу. На сьогоднішній день держава гарантує військовослужбовцю за контрактом стабільне грошове забезпечення, вільний вибір місця служби й посади, безкоштовне забезпечення харчуванням і військовим гуртожитком, отримання вищої освіти за рахунок держави, лікування та санаторне лікування у медичних закладах МОУ, обов’язкова відпустка від 30 діб, відпустка на навчання, підвищення під час служби своїх професійних навичок у навчальних центрах МОУ.

Проходити військову службу за контрактом у Полтавській області є можливість у Кременчуці, Полтаві, Миргороді та за межами області у будь-якому місті України, де дислокується військова частина. Приймаються на посади кандидати, яким виповнилось 18 років, мають освіту не нищу повної загальної середньої і не проходили строкової військової служби, а також військовозобов’язані до 40 років відбираються згідно з їхньою професійною освітою та навичками. Зараз комплектуються такі посади: стрілець, водій, водій-механік танка (БМП, БТР), розвідник, оператор РЛС, кок, моторист,  пожежник.

Бажаючим проходити військову службу за контрактом чи бути кандидатом на вступ до вищих військових навчальних закладів необхідно звернутися в Кобеляцький районний військовий комісаріат за адресою: м. Кобеляки, вул. Щорса, 51.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 грудня 2014, 09:16 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації