Вхід | Реєстрація

Дитячого майданчика в парку Перемоги поки не буде

Дитячого майданчика в парку Перемоги поки не буде

Днями з редакцією тижневика «ЕХО» телефоном зв’язалася молода матуся. Вона попрохала дізнатися, чи збудують підприємці з Підкови в нашому місті обіцяний дитячий майданчик.

Молода мама, яка представилась Іриною, сказала: «Після того, як ми дізнались, що підприємці з Підкови планують придбати для кобеляцьких дітей сучасний ігровий майданчик, то дуже зраділи. Адже нашій малечі у місті немає, де гратися. І дитячий майданчик у центрі Кобеляк був би дуже актуальним. Та й для нас, молодих мам, з’явилося місце, де ми могли б зустрічатися та хоч трішки відпочивати від домашніх турбот».

Нагадаємо, що на початку серпня в «ЕХО» друкувалася стаття під назвою «Підприємці з Підкови готують подарунок для кобелячан». Тоді від імені підприємців Тетяна Ніколаєнко розповіла про задум, який вони планують втілити в життя. Торгівці мали на меті придбати сучасний ігровий багатофункціональний дитячий майданчик із кількома гірками, каруселями, пісочницями, столиками та лавками. Його орієнтовна вартість складала 100 тисяч гривень. Майданчик планували встановити в центрі міста, у парку Перемоги. Свій задум підприємці хотіли втілити в життя вже до кінця жовтня цього року.

Нещодавно ми вирішили знову поговорити з Тетяною Ніколаєнко і дізнатись, чи чекати кобеляцьким батькам на обіцяний ігровий майданчик для їхніх дітей. Підприємець одразу ж наголосила, що від свого задуму вони не відмовляються. Просто життя внесло деякі корективи в їхні плани.

— Наразі основну частину грошей, зібраних із торгівців, ми передаємо нашим військовим, які перебувають у зоні АТО, — каже Тетяна. — Ще періодично допомагаємо міським школам, дитячим садочкам та іншим кобелячанам, які цього потребують. Та основні зусилля вирішили спрямувати на допомогу бійцям, які стали на захист нашої держави. І думаю, коли в Україні така неспокійна ситуація, витрачати сотню тисяч гривень на дитячий майданчик — не зовсім правильно. Тоді, у серпні, коли ми давали обіцянку придбати цей майданчик, то сподівалися, що в нашій державі війна скоро закінчиться. Та зараз бачимо, що ситуація гірша, ніж була. І солдатам неабияк потрібна наша допомога. Адже коли до нас дзвонять бійці і кажуть, що вони не мають навіть продуктів харчування, то про майданчики вже якось не думається.
Хоча від своїх обіцянок підприємці не відмовляються.

— Нехай тільки у нашій державі все устаткується. І ми зробимо те, що обіцяли, — підсумувала Тетяна Ніколаєнко.


Автор: Дарія СРІБНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 грудня 2014, 11:08 | Кобеляки | Суспільство
1. льоша / 6 грудня 2014, 20:52
Ксюша ,що на дієту має сісти?Про своїх дітей самі дбайте,про її Река дбав.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації