Вхід | Реєстрація

Волейбольний сезон розпочато

Волейбольний сезон розпочато

У п’ятницю 5 грудня стартувала відкрита першість Кобеляцької РО ВФСТ «Колос» з волейболу сезону 2014–2015 років. Усього в змаганнях приймають участь 14 команд.

Турнір проходить на базі Кобеляцького НВК № 1 та ДЮСШ. Перед початком змагань голова Кобеляцької РО ВФСТ «Колос» Віталій Детюк привітав спортсменів із цією подією та побажав отримувати від ігор тільки позитивні емоції і задоволення.

 

Молоді «прапоряни» перемагають бутенківців

Одним із перших помірятися силами випала можливість «Локомотиву» із Бутенок та підгорянському «Прапору». Гравцям та уболівальникам добре відомий бутенківський спортивний колектив. До речі, у минулорічних змаганнях «Локомотив» посів десяте місце із шістнадцяти команд. А от молодий колектив під назвою «Прапор» уперше заявився в цих змаганнях. Не можна сказати, що імена спортсменів, які виступають за цю команду, маловідомі шанувальникам волейболу, та в цьому складі раніше вони не збиралися.

Капітан підгорян Максим Пищита розповів, що у нього виникла ідея створити молодий колектив під назвою «Прапор». Тож, заручившись підтримкою брата Віталія, до участі він запросив Олега Коропа, Степана Панченка, Анатолія Тітаренка, Данила Крайника, Романа Бондаренка, Влада Якименка та Євгена Дендеберю. І в зустрічі з «локомотивцями» ця новосформована команда показала доволі злагоджену й майстерну гру.

Першу партію «прапоряни» виграли з рахунком — 25:15. У другому періоді свої професійні вміння й досвід проявили бутенківці. Гравці «Локомотиву» досить впевнено повели в рахунку. Здавалося, що суперники розіграють і третю партію. Та от при рахунку 18:23 Максим Пищита перейшов під сітку, «Прапоряни» вміло розігрують м’яч і він чітким ударом завершує атаку. А далі стає на подачі. Можливо, саме цей гол допоміг самоорганізуватись гравцям «Прапора», тому що до кінця періоду рахунок змінювався виключно на їхню користь. Таким чином, партія закінчилась перемогою підгорян — 25:23. Відповідно, «Прапор» виграє зустріч з «Локомотивом» із результатом 2:0.

 

«Іванівка» ледве не переграла «Династію»

Також у цей день на базі ДЮСШ зустрічалися команди «Іванівка» та «Династія». У відкритій першості сезоні 2013–2014 років колектив Олександра Ярошенка завоював «бронзову» нагороду, їх суперники з Іванівки були сьомими. Слід зазначити, що відтепер за «Династію» виступає минулорічний чемпіон Іван Даценко, який грав за «УДАР».

Та, зізнатися чесно, «іванівці» на ігровому майданчику аж ніяк не виглядали гірше за своїх іменитих суперників. Доказом цього є три зіграні партії. У першому періоді перемогу отримали волейболісти з Іванівки. Друга партія з мінімальним відривом була за кобелячанами. А от у третьому раунді фактично ніхто не міг передбачити лідера. Та, дякуючи навичкам і беззаперечній майстерності, перемогу в грі здобуває «Династія».

Також у першому турі були зафіксовані наступні результати: «Локомотив» (Бутенки) – «ЗОШ № 2» (Кобеляки) 2:0; «Спартак» (Рибалки) – «Водник» (Вільховатка) 2:0; «Легіон-Ери» (Кобеляки) – «Дрижина» (Дрижина Гребля) 2:0; «Водник» (Вільховатка) – «Дрижина» (Дрижина Гребля) 0:2; «Котовське» – «Підгора» 2:0; «Іванівка» – «Спартак» (Рибалки) 2:0; «Котовське» – «Січовик» (Кобеляки) 1:2.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 грудня 2014, 14:42 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації