Вхід | Реєстрація

«Кубок виклику» – у міськради

Футбольні турніри за участю команд райдержадміністрації, міської ради та газети «ЕХО» вже стали традиційними. Посадовці, депутати і журналісти змагаються на футбольному полі і під час розіграшу Кубка Дмитренка, який проводиться в НВК №1, і під час святкування Дня міста.
Відбувся турнір за участю цих команд і в переддень Дня Незалежності. І ініціатором його проведення виступив голова Кобеляцької РДА Олег Решетило. Він і назву запропонував – «Кубок виклику».
Жереб розпорядився так, що першими на поле міні-футбольного майданчика в парку Богдана Хмельницького вийшли футболісти «ЕХО» та райдержадміністрації. Досить несподівано, з перших хвилин матчу ініціативу захопили журналісти. У держслужбовців гра чомусь не клеїлась, хоча саме вони вважались фаворитами і матчу, і всього турніру. Але більше атакували «ехівці». А їх воротар відверто нудьгував у воротах. В один із моментів гри воротар команди РДА Роман Горбенко вирішив підключитись до атаки. Але втратив м’яча, а потім вийняв його із сітки власних воріт. 1:0 – на користь «ЕХО». Сенсація назрівала. У другому таймі винуватець пропущеного гола грав вже як польовий гравець. І виправився, зрівнявши рахунок. А потім своє слово сказав Олег Решетило, який стає справжнім «злим генієм» для футболістів «ЕХО». Він знову, як і в турнірі на День міста, забив вирішальний гол у ворота журналістів. РДА перемогла 2:1.
Футболістам «ЕХО», як переможеним, довелось одразу виходити на матч із міською радою. Вони знову захопили ініціативу. Спочатку «ехівці» вигравали з рахунком 1:0, потім 2:1. Але в кінці другого тайму далася взнаки втома. Міська рада зрівняла рахунок, а потім забила ще 2 голи.
Отже, все мало вирішуватись в матчі команд РДА і міської ради. Він виправдав сподівання вболівальників. Користуючись втомою суперників, які грали другий матч поспіль, держчиновники притисли їх до воріт. Але член виконкому Сергій Арі сов відбивав всі м’ячі. А потім в одній із контратак секретар міськради Сергій Галушко забив у ворота, які захищав Михайло Лещук. Гра пішла, як кажуть, на зустрічних курсах. А Фортуна знову посміхнулась міськраді. Депутат Сергій Хорішко подвоїв перевагу своєї команди. Футболісти РДА одразу кинулись відігруватись. І Олег Решетило знову забив. Почався справжній штурм воріт, в яких на той час стояв інший «виконкомівець» - Віктор Рудич. А коли й він не справлявся, то м’ячі відбивали й польові гравці. У тому числі й міський голова Олександр Ісип.
Фінальний свисток судді Максима Оніщенка зафіксував перемогу команди міської ради. На «Кубку виклику» буде вигравіювана саме ця назва.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 серпня 2009, 12:38 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації