Вхід | Реєстрація

У Кобеляках обрали найвродливішу дівчину району

У Кобеляках обрали найвродливішу дівчину району

Минулої суботи в районному Центрі культури та дозвілля відбувся щорічний конкурс краси. За звання найгарнішої боролися шестеро учасниць.

Кобелячани вже звикли до щорічного конкурсу краси «Надворсклянська красуня», який уже протягом багатьох років поспіль проходить у Центрі культури та дозвілля. Та цьогоріч організатори внесли деякі корективи. Зокрема, змінили назву конкурсу та його специфіку. Він носив назву «Міс Надворсклянська україночка» і був проведений за національними мотивами. Цього року красуні з’являлися перед глядачами не просто в гарних вечірніх сукнях. Вони доповняли свої образи національною символікою. Організатори запевнили, що це було зроблено для того, аби підняти дух патріотизму серед молоді і зберегти етнічні цінності.

Конкурс розпочався о 18-ій годині. Хочемо зазначити, що майже всі місця в залі були зайняті. Імовірно, кобелячани вже засумували за яскравими шоу та концертами. Спочатку планувалось, що за звання найвродливішої дівчини району змагатимуться семеро красунь. Та з невідомих причин одна з учасниць незадовго до проведення конкурсу відмовилася брати в ньому участь. До речі, вона мала виступати під номером один. Тому решту конкурсанток глядачам представили, починаючи з другого номера. Дівчата по-черзі виходили на сцену, а четверо чоловіків‑ведучих коротко розповідали про кожну з них. І, як з’ясувалось, усі учасниці всебічно розвинені та творчі особистості.

Тож під другим номером у конкурсі брала участь Тетяна Бабич. Хлопці розповіли, що Таня проживає у Кобеляках. Навчається у професійному аграрному ліцеї за спеціальністю бухгалтерський облік. Захоплюється музикою й танцями. Мріє, щоб закінчилася війна і Україна була вільною та незалежною державою. Під третім номером змагалася Ірина Молчанова. Дівчина також навчається у аграрному ліцеї та мріє закінчити його з «червоним» дипломом. Іра захоплюється співами, інформатикою та літературою. Четвертий номер представляла Світлана Соловей. Вона також навчається в аграрному ліцеї. Захоплюється вишиванням та історією. За словами ведучих, життєве кредо дівчини: ніколи не здаватися! Наступна учасниця під номером п’ять — Діана Сухорук із Кунівки. Навчається вона в навчально-виховному комплексі № 1. Дівчина мріє бути потрібною країні і стати хорошим лікарем. Захоплюється танцями, вокалом і пише вірші. Шостий номер представляла Яніна Товстоніжко, яка також навчається у НВК № 1. Життєве кредо красуні: не бійся мріяти і йти до своєї мрії. І остання конкурсантка під номером сім — це Мар’яна Ситник. Вона також є ученицею навчально-виховного комплексу № 1. Захоплюється візажем та має легку вдачу. Мрія дівчини абсолютно реалістична: побувати у Львові.

А підсумували ведучі всі ці розповіді словами, які кожна з учасниць написала у своїй анкеті: «Пишаюсь тим, що я — українка!»

Першим етапом конкурсної програми було представлення. І дівчата справились із ним на відмінно. Хтось розповідав про себе у віршовій чи прозовій формі. А Світлана Соловей, для прикладу, підготувала відео-історію власного життя, яку представила глядачам для перегляду на мультимедійному проекторі. Діана Сухорук та Мар’яна Ситник розповіли про себе прозою. А доповнили свої розповіді фотографіями, які з’являлись на екрані. Яніна Товстоніжко продемонструвала всім не лише свої ораторські, а й вокальні здібності.

Далі настала черга другого етапу конкурсної програми, який носив назву «Творчий». Кожній красуні потрібно було якнайкраще розкрити свої творчі здібності й таланти. Конкурсантки танцювали, співали і читали вірші. Таня Бабич, для прикладу, разом зі своїми друзями продемонструвала молодіжний танець. Ірина Молчанова інсценізувала театральну постановку. Світлана Соловей з’явилась перед глядачами в образі метелика і виконала зворушливий вальс. Діана Сухорук також продемонструвала хореографічні вміння. І запальним танком зірвала шквал глядацьких аплодисментів. А Мар’яна Ситник своїм виступом зворушила душі присутніх, згадавши страшні події Майдану та нинішню війну, яка триває на сході нашої держави. Дівчина продекламувала вірш, у якому від імені солдата звернулася до мами. А тим часом на мультимедійному проекторі одна за одною змінювались воєнні фотографії-хроніки. Виступ цієї конкурсантки глядачі ще довго супроводжували гучними оплесками.

Третій конкурс носив назву «Питання-відповідь». У ньому дівчата, відповідаючи на спонтанні запитання, які ставили їм ведучі, мали проявити свої розумові здібності, ерудицію та вміння висловити власну думку.

Наступний — конкурс купальників. А останній етап шоу носив назву «Сучасна українка». Дівчата демонстрували класичний одяг із елементами національного вбрання. І кожна з учасниць підготувалася до цього конкурсу дуже ретельно. Дівчата з’являлись у гарних вишитих сукнях та із вплетеними у волосся синьо-жовтими стрічками чи квітами. Дехто з красунь поєднав у своєму образі сучасне й етнічне вбрання.

Насамкінець конкурсної програми члени журі вирушили за лаштунки підбивати підсумки. Зовсім скоро вони знову вийшли на сцену і оголосили результати.

Отож, звання «Міс артистичність» виборола Діана Сухорук. «Міс оригінальність» — Світлана Соловей. «Міс грація» — Тетяна Бабич. Другою «Віце-міс Надворсклянська україночка» стала Мар’яна Ситник, титул Першої «Віце-міс Надворсклянська україночка» завоювала Ірина Молчанова. Вона ж, до речі, й перемогла в фотоконкурсі, який проводив тижневик «ЕХО», і виборола титул «Міс фотогенічність». І нарешті, звання «Надворсклянська україночка-2014» та «Міс глядацьких симпатій» здобула Яніна Товстоніжко. Учасниць привітали з перемогою та вручили їм пам’ятні подарунки. Після завершення шоу-конкурсу рідні і друзі красунь ринулись на сцену дарувати їм квіти та робити фото на згадку.

Дивіться більше фото у нашій галереї


Автор: Дарія СРІБНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 грудня 2014, 12:33 | Кобеляки | Культура та освіта


1. шофер / 18 грудня 2014, 14:00
чим би Кобеляки не тішились
2. Читач / 18 грудня 2014, 14:50

Коментар видалено за порушення пункту 2.5 Правил користування сайтом
3. народ1111 / 18 грудня 2014, 18:58
2.Читач
« шофер / сьогодні, 14:00 Вставити цитату
чим би Кобеляки не тішились
2. Читач / сьогодні, 14:50 Вста»



ви -чмошники-підараси- коли так висловлюєтеся про дівчт---ВОНИ- ЦВІТИ НАШІ І НАША ГОРДІСТЬ-ЛЮБОВ-НАДІЯ І БУДУЩЕ НАШОЇ НЕНЬКИ УКРАЇНИ--СЛАВА УКРАЇНІ !!!
4. Бусел / 18 грудня 2014, 19:11
Где же билыцька активистка лида черныга? Где же её полумьяные заклыки о том, что на сходи наши хлопци гынуть, а тут вэсэлощи!? Или лида заточена верещать только тогда, когда концерт спонсирует свинарник? Лида, ау-у!!!!

А надворсклянские красуни - симпатичные девочки, пусть их жизнь сложится счастливо!
5. Читач / 19 грудня 2014, 07:52
3.народ1111
«ви -чмошники-підараси- коли так висловлюєтеся про дівчт---ВОНИ- ЦВІТИ НАШІ І НАША ГОРДІСТЬ-ЛЮБОВ-НАДІЯ І БУДУЩЕ НАШОЇ НЕНЬКИ УКРАЇНИ--СЛАВА УКРАЇНІ !!!»


Не цвіти а квіти, якщо вже косиш під свідомого. От тільки квіти берегти потрібно у своєму саду. А то знову страданія писатимете: "нашого цвіту по усьому світу". Петя Лістерман постарається. Чи в роксолани підуть. Це ти про таку надію пишеш? У "неньки" вже немає "будущего". Монтян говорила: "государство Украина было убито на Майдане" Слава...!
6. шофер / 19 грудня 2014, 15:13
Дивіться більше фото у нашій галереї
і жодної фотки на зал, де сидить три каліки ))
7. Чудо Юдо / 19 грудня 2014, 15:38
5.Читач
«У "неньки" вже немає "будущего". Монтян говорила: "государство Украина было убито на Майдане" Слава...!»

Тьху, я подумав, що Читач антисеміт, єврехв боъться і мерещаться йому вони у всіх кущах, а він виявляється черговий антиукраїнець, тільки й того.
Фу, аж противно, що щось намагався йому писати.
По ходу ідея "настукати" на нього у СБУ, яку хтось озвучив, не найгірша. Знайдуть чи не знайдуть, та він - їх клієнт, їх робота.
8. Читач / 19 грудня 2014, 17:57
7.Чудо Юдо
«По ходу ідея "настукати" на нього у СБУ, яку хтось озвучив, не найгірша. Знайдуть чи не знайдуть, та він - їх клієнт, їх робота.»


Їх робота і цей сайт дивитися. Постукай, може й тобі щось перепаде. Ніт щоб головою думати і країну рятувати, так ти стукати. Хоча логічно. І чим же ви так звані патріоти кращі від тих кого критикуєте?

7.Чудо Юдо
«єврехв боъться і мерещаться йому вони у всіх кущах,»

Навіщо мені ті що в кущах, досить і тих що при владі.
9. Читач / 20 грудня 2014, 19:44

2.Читач
«Коментар видалено за порушення пункту 2.5 Правил користування сайтом»

(2.5 Висловлювання, метою яких є навмисне провокування різкої реакції інших учасників ресурсу)

А всього то й написано було: Земля - товар. Дівки - товар. У багатьох країнах ЕС до яких зібрались по цінності проституція легалізована. А проститутка - товар, хоч Карла Маркса читайте. А хочете то Петю Лістермана у "Бульварі". Але я ж не це мав на увазі. Адмін нікудишній телепат. Колись у ЕХО був анекдот: дівчину питають: - Ти ким працюєш? - Моделлю. - Моделлю чого? (Робоча сила - також товар)
Якісь у нас дивні плюролізм і свобода. А ще совєти критикують.
10. Читач / 23 грудня 2014, 17:21
12.Alez
« осталось чем гордиться и чем поделиться, в том числе и красотой девушек! »


Ото єдине що осталось. Ти правий. А з ким поділитись потрібно? З Лістерманом чи з афроамерикосами?

12.Alez
«Культуры своей нет, одежды своей нет - вообще национального ничего нет, даже триколор и тот из Нидерландов пришел! »


Бо такі ж як у нас панували там. А ти подивись навіть в неті скільки в РФ зараз національно-патріотичної інформації, Скільки книг видається. А у нас "НУЛЬ". Або суцільна брехня. Може і в них нічого не вийде, але радіти з цього нічого. У нас точно нічого не вийде з такими патріотами і такою елітою.
11. Читач / 23 грудня 2014, 17:28
12.Alez
«Вы знаете почему все россияне на всех праздниках танцуют и поют под Сердючку, Милявскую, »


Серед росіян також дурнів повно, але у них хоч якась еліта є, на відміну від нас. Сердючка і Мілявська думаєш українці? Помиляешся.
12. Alez / 23 грудня 2014, 17:42
15. Читач
«Бо такі ж як у нас панували там. А ти подивись навіть в неті скільки в РФ зараз національно-патріотичної інформації, Скільки книг видається. А у нас "НУЛЬ". Або суцільна брехня. Може і в них нічого не вийде, але радіти з цього нічого. У нас точно нічого не вийде з такими патріотами і такою елітою.»

А зачем мне интернет смотреть? Там одни ученые из Википедии! У вас тоже книги издаются, и довольно таки интересные, особенно Олесь Бузина пишет хорошо, но иногда коряво. Российская пропаганда рассчитана на уровень 5го класса церковно-приходской школы, так как те, кто более менее думает головой понимает, что к чему и как. Те полудурки, которые в интернете и на "Русских маршах" рвут грудь и тельняшку - даже присягу не давали и от армии косили с белыми билетами. Какой тут может быть патриотизм? Потом патриотизм это исключительная черта социалистически-направленных стран, а РФ далеко не социалистическое государство. При капитализме нет патриотизма - есть наемники и кукловоды!
13. Читач / 23 грудня 2014, 21:50
17.Alez
«Российская пропаганда рассчитана на уровень 5го класса»


Может и так. Только наша вообще на полных идиотов.
И вообще то я тебе не о пропаганде а о серьезных книгах.

17.Alez
«При капитализме нет патриотизма - есть наемники и кукловоды!»


И тебя устраивает роль наемника? Для чего ж тогда лапша про майданы и вышиванки?


14. Читач / 25 грудня 2014, 06:26
19.Alez
« И нет у меня времени херней страдать, я либо на работе, либо на хозяйстве и книги по подготовке почвы, удобрениям и механизации посевных процессов меня больше волнует, нежели проблемы России с ЕС и пиндосами!»


Ну коль так то понятно. Тогда ты по своему прав. Вот только может так случитья, что в результате пофигизма и нежелания "страдать хернней" твое хозяйство окажется у рабиновичей.
15. Скорік / 25 грудня 2014, 08:28
20.Читач
«Ну коль так то понятно. Тогда ты по своему прав. Вот только может так случитья, что в результате пофигизма и нежелания "страдать хернней" твое хозяйство окажется у рабиновичей.»
Нічого страшного,в 1917р. ,теж багато всього було у рабіновичів,але ми знаємо,як це лікується!
16. біличанка / 25 грудня 2014, 13:48
Почали за здравіє закінчили за упокой!! троляки це вміють - просту статтю про дівчат - розвели -розмазали так що коли почати читати спочатку комментарі - а потім статтю - то таке враження що на "канатчіковій дачі" день відкритих дверей ! Це ж треба - конкурс краси в провінційному містечку - а має такий вплив не геополітику - якого не мали мабуть і рішення Ялтинської конференції чи Нюрнбергського процесу!!! Дійсно - гроші не пахнуть ! Як писати про що писати - не має значення - як кажуть " ляп аби не мовчки"!
17. гість456 / 25 грудня 2014, 13:59
25.біличанка
« таке враження що на "канатчіковій дачі" день відкритих дверей ! »

Дійсно,в країні кров рікою ллється.трупи по всій країні розвозять,а в нас ляшками на сцені свєркають.Визначіться з пріоритетами,шановні.
18. Читач / 25 грудня 2014, 14:02
24.Скорік
«Лікування штука не дешева,але лікуйся ,або помреш»


А як же прахвілактіка?
19. Читач / 25 грудня 2014, 14:06
25.біличанка
«конкурс краси в провінційному містечку - а має такий вплив не геополітику»


На жаль все навпаки. Геополітика породила і конкурс і те що маємо. Чи може біличанка ще не відчуває всієї прєлєсті геполітики. Підождемо ще.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації