Вхід | Реєстрація

Кубок з волейболу, присвячений Дню ліквідаторів

Кубок з волейболу, присвячений Дню ліквідаторів

У суботу 13 грудня в спортивному залі Новосанжарського НВК було проведено традиційний розіграш районного кубка з волейболу серед чоловіків, присвячений Дню вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Перед початком змагань до учасників звернулися Володимир Бульбаха, заступник голови партії «Союз. Чорнобиль. Україна» та Олексій Дерев’янко, голова громадської організації «Союз. Чорнобиль. Україна». Присутні вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя в боротьбі з мирним атомом.

У змаганнях взяли участь три кращих волейбольних команди: «Студент» (Нові Санжари), команда села Лелюхівка та учнівська команда Новосанжарського НВК. Турнір пройшов за коловою системою. Найсильнішою виявилася команда «Студент», на другому місці — лелюхівці, третьою стала учнівська команда. По закінченні турніру Володимир Бульбаха нагородив переможців пам’ятним кубком. Усі три команди отримали грамоти. Організатори та учасники змагань виносять щиру вдячність за фінансову допомогу в організації турніру Анатолію Бунецькому, голові осередку партії «Союз. Чорнобиль. Україна», Олексію Дерев’янку, голові громадської організації «Союз. Чорнобиль. Україна», Володимиру Бульбасі, заступнику голови партії «Союз. Чорнобиль. Україна», Анатолію Байбарі та Василю Шуригіну, членам ради партії «Союз. Чорнобиль. Україна», Сергію Булочнікову, приватному підприємцю.


Автор: Віктор РИБАЛКО, голова Новосанжарської районної організації ВФСТ «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 грудня 2014, 14:12 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації