Вхід | Реєстрація

«Прапоряни» обіграли обох лідерів

На волейбольних майданчиках Кобеляччини набирає обертів боротьба за перші місця. Минулого тижня «підгоряни» ледве не переграли «Легіон-Ери». А їх молоді колеги з «Прапору» отримав перемогу і над «легіонерами», і над «Династією».

 

Можуть, якщо захочуть

У середу ввечері підопічні Анатолія Няйка мірялися силами одразу з двома лідерами турнірної таблиці. Спочатку «підгоряни» перевірили на міцність «легіонерів». І хоча останні постійно зосереджені на чіткій командній грі та вирізняються з-поміж інших колективів прекрасними індивідуальними вміннями кожного спортсмени, та в зустрічі з «Підгорою» їм довелося добряче попотіти.

Перший період завершився з рахунком 26:24 на користь «легіонерів». Найпомітнішими серед гравців цієї команди були Денис Детюк та Олександр Брюх. Олександр віддавав Денису чіткі паси, а той щосили відправляв круглого через сітку. У другій партії з мінімальним відривом кращими виявилися «підгоряни». Прекрасно себе проявили Олег Маньківський, Дмитро Панченко та Павло Лисовський. У третьому періоді вирішувалася доля гри. Різниця в рахунку постійно була мінімальною, лідер також щоразу змінювався. У одному з ігрових моментів суддя зарахував гол на користь «легіонерів». Хоча «підгоряни» вважали, що рефері помилився у своєму висновку. Можливо, саме цей фактор деморалізував їх командний дух, тому що до кінця періоду ініціатива повністю перейшла до опонентів. Тож перемогу у третій партії і у всій грі святкував «Легіон-Ери».

Одразу після цієї зустрічі «підгоряни» боролись проти «Династії». Підгорянські волейболісти не змогли гідно протистояти цій команді, тому як свої сили поклали для виграшу над «легіонерами». У цій грі було зіграно лише два періоди. У обох перемогу здобула «Династія». Хоча у порівнянні з попередніми суперниками «Підгори», колектив Олександра Ярошенка менш упевнено тримався на майданчику. Та, можливо, вони не планували безглуздо витрачати зайві сили, а здобути технічну перемогу. Що їм і вдалося зробити. Але, чесно кажучи, подивившись на гру «підгорян» напрошується висновок: можуть, якщо хочуть. Бо якщо їм не вдалося перемогти цих лідерів, крім них є ще одинадцять колективів, яких при такому бажанні й підході можна перегравати.

 

«Прапоряни» виграли у «легіонерів» та «Династії»

Також минулого тижня відбулися дві зустрічі, на які з нетерпінням чекали волейбольні вболівальники. Молода команда «Прапор» переконувалася в правдивості твердження про непереможність «Династії» і «легіонерів». Спочатку «прапоряни» зустрілись на спортивному майданчику з досвідченим колективом Олександра Ярошенка. І переграла їх у двох періодах із рахунками 25:22 та 25:23.

А от зустріч із «легіонерами» виявилася значно складнішою. У першій партії «прапоряни» перемогли. У другому періоді кращими виявилися «легіонери». У третій партії гравці «Прапору» переграли своїх опонентів із мінімальним результатом 15:13.

У обох зустрічах чудові вміння проявили нападники «Прапора» Степан Панченко, Максим Пищита й Данило Крайник.
У інших зустрічах були зафіксовані такі результати: «Прапор» — «Орлик» 2:0, «Січовик» — «Орлик» 1:2, «Котовське» — «Вільховатка» 2:0, «ЗОШ №2» — «Іванівка» 0:2, «Січовик» — «Вільховатка» 2:0, «Бутенки» — «Іванівка» 0:2, «Дашківка» — «Дрижина» 2:0, «Орлик» — «Рибалки» +:-, «Дашківка» — «Рибалки» +:-, «Орлик» — «Дрижина» 2:0,  «ЗОШ №2» — «Котовське» 0:2, «Січовик» — «Бутенки» 2:0


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 грудня 2014, 10:22 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації