Вхід | Реєстрація

ДТП і пограбування

ДТП і пограбування

Передноворічний тиждень, на жаль, не обійшовся без подій надзвичайного характеру.

Ввечері 25 грудня у Біликах був пограбований магазин-кафе «Кулиничі». Близько 21‑ої години двоє чоловіків, обличчя яких були закриті балаклавами, шляхом погроз змусили працівників закладу віддати їм кошти із каси. Пожива зловмисників склала 800 гривень.

Суботній снігопад не завдав великих проблем шляховикам і комунальникам. За словами Олега Олефірова, начальника ВДАІ Кобеляцького району, відповідні служби району вцілому задовільно упоралися з розчищенням шляхів та вулиць міста і району. Досить уважними були і учасники дорожнього руху. Завдяки цим фактам на автошляхах району не сталося жодної ДТП, у якій би постраждали люди.

«Найрезонансніша» аварія була зафіксована 28 грудня у Кобеляках, де на вулиці Фрунзе водій кросовера через власну неуважність порушив Правила дорожнього руху і зіткнувся з вантажівкою «Scania».


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 грудня 2014, 11:35 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації