Вхід | Реєстрація

Гороскоп на 2015 рік

Гороскоп на 2015 рік

Яким буде загальний гороскоп на 2015 рік для всіх знаків зодіаку – давайте розберемося.

Цей рік обіцяє бути дуже емоційним, насиченим різними подіями, що викликають у людини приємні почуття і примушують її змінюватися на краще. Коза як символ 2015 року наділить людей позитивом і даром урегульовувати й вирішувати будь-які конфлікти, навіть ті, які тривають багато років.

Гороскоп на 2015  рік говорить про те, що цей час обіцяє бути вдалим для бізнесу і розвитку. Скоріш за все, він дозволить зберегти вже накопичений досвід і кар’єрне становище, а разом із тим допоможе просунутися тим людям, які вміють пристосовуватися до ситуації. Чесним і прямолінійним гороскоп радить домагатися правди і справедливості, хоча це буде і непросто.

 

Овнам у 2015 році, щоб домогтися успіху, доведеться багато і наполегливо працювати. Зате результатом ви будете цілком задоволені: стабільність на роботі або в бізнесі, рівні відносини з близькою людиною, надійні друзі.

Гроші і робота. Для досягнення мети у бізнесі або для кар'єрного росту вам знадобиться не тільки працьовитість і старанність, а й інтуїція, творчий підхід і щирість. Восени є шанс зустріти надійних партнерів або однодумців, а ось власні проекти краще починати в самому кінці 2015  року.

Любов. Цього року дайте волю своїм почуттям і перестаньте себе контролювати й постійно все зважувати. Вам обов’язково будуть відповідати взаємністю. Можуть відновиться старі стосунки, липень-серпень — найкращий час для нових знайомств.

Здоров’я. Протягом усього року бережіть шлунок: намагайтеся правильно харчуватися і влаштовувати розвантажувальні дні.
Поради. Не приймайте спонтанно нові пропозиції та важливі рішення, зачекайте з цим кілька днів, послухайте свій внутрішній голос — і тоді все складеться значно краще. У 2015  році Овнам краще не вступати в боротьбу за справедливість, може статися, що крайнім опинитеся саме ви.

Тельців у 2015 році чекають великі зміни в житті. Головне  — бути до них готовими, як можна ретельніше все спланувати. І тоді все складеться якнайкраще. А от якщо ви будете не готові до змін, то зміни самі змінять ваше життя і далеко не в кращу сторону: старе буде зруйноване, сучасне зіпсоване, а майбутнє затьмарене… Так що краще готуватися заздалегідь.

Гроші і робота. Цього року раз і назавжди будуть вирішені старі проблеми, які довгий час не дають вам рухатися вперед. Будьте готові прийняти важливі рішення і взяти на себе всю відповідальність. У лютому і ближче до кінця року Тельці можуть отримати неочікувану фінансову підтримку.

Любов. Увесь рік у вас буде достатньо шанувальників або прихильниць, ви будете випромінювати тепло, до якого потягнуться різні люди. Але будьте обережні, не розпорошуйтеся на всіх, бо вас може не вистачити. Самотнім Тельцям у кінці року належить зробити вибір того, з ким ви вступите в тривалі стосунки.

Здоров’я. Весною можливі травми, а восени бережіть дихальні шляхи і легені.

Поради. На початку року вам належить зробити важливий вибір і змінити щось у собі, будьте до цього готові. Але не намагайтеся повертатися в минуле і скасовувати якісь важливі кроки, тому що ні до чого хорошого це не приведе.

 

Близнюкам у 2015 році зірки постійно будуть кидати виклик у вигляді різних нових можливостей, ризикованих заходів, несподіваних пропозицій. Цього року відмовтесь від тверезого розрахунку, не треба довго зважувати всі варіанти, занурюйтеся з головою у вир життя — і вам обов’язково пощастить.

Гроші і робота. Якщо ви не злякалися нових можливостей, то маєте великі шанси значно просунутися кар’єрними сходами, завоювати авторитет або вивести свій бізнес на зовсім інший рівень. Не бійтеся робити імпульсивні вчинки і приймати блискавичні рішення без довгих прорахунків — саме така модель поведінки може принести успіх Близнюкам у 2015  році.

Любов. Тим Близнюкам, які були самотні, у 2015 році надасться можливість знайти свою половинку, цілком можлива пропозиція руки і серця, марш Мендельсона і медовий місяць, але покваптеся: сердечні справи треба влаштувати до середини осені. І постарайтеся в цьому році не викликати ревнощів у свого партнера, він вам цього не пробачить.

Здоров’я. У 2015 році Близнюкам треба обмежити жирну їжу: ваша печінка буде дуже вразлива. Найбільш несприятливий час для здоров’я — кінець літа, тому в серпні краще піти у відпустку.

Поради. Найсприятливіший час — перші три місяці року: ви самі здивуєтеся, як усе легко буде виходити. Використовуйте цей час для реалізації того, що давно задумали. Влітку не варто робити великі покупки. І не слухайте цього року нічиїх порад, вони вам все одно не допоможуть

 

Раки у 2015 році нарешті зможуть зітхнути полегшено. Увесь рік ви можете не замислюватися ні про що, крім своїх бажань і планів ваших близьких. Іноді ви будете навіть чинити спротив своїй удачі, але це не допоможе: рік Кози в будь-якому випадку принесе вам успіх і процвітання.

Гроші і робота. Для Раків це дуже вдалий час, щоб почати вчитися, змінити роботу, відкрити власний бізнес, придбати нове житло. Правда, не варто в 2015 році розраховувати на партнерів або старі домовленості, вас можуть підвести. Краще довіряти тільки собі. У кінці літа і на початку осені можливе істотне поліпшення вашого фінансового становища.

Любов. Увесь рік вам доведеться брати участь в якихось любовних розборках ваших друзів, знайомих і родичів. А ось для вас найбільш вдалий час для сердечних справ прийде тільки у серпні-вересні. Ну а в кінці року можливі доленосні рішення: або в загс, або припините відносини, що вичерпали себе.

Здоров’я. Ракам у 2015 році рекомендується вести активний спосіб життя: прогулянки, виїзди на природу. Але не перевантажуйтеся. Навесні і восени варто задуматися про зміцнення імунної системи.

Поради. Напровесні постарайтеся завести нові знайомства та зв’язки серед впливових людей, вам це знадобиться потім. Хоч вам і доведеться в 2015 році вирішувати чужі проблеми, постарайтеся не влазити в чужі таємниці. Балакучість і цікавість може привести до серйозних конфліктів як удома, так і на роботі.

 

Леви добре попрацювали в минулому році. Тому в 2015-ому можуть спокійно займатися збором урожаю. Усе, що було задумано, — здійсниться. У вашому житті закінчився цілий етап. Починається новий, але не менш важливий. Він зажадає від вас переосмислення найбільш звичних речей і принесе розуміння того, що було недоступним раніше.

Гроші і робота. До весни особливих змін у справах і фінансах чекати не варто. А от починаючи з березня вас чекає творчий підйом, нові ідеї, плани і нові фінансові можливості. Тут Левам головне —  не розпорошуватися на все відразу і не намагатися осягнути неосяжне. Виберіть, куди рухатися в першу чергу, а решта вийде само собою. Весь рік удача буде з вами.

Любов. У 2015 році зірки готові запропонувати Левам і легкі романтичні відносини, і божевільну пристрасть, і стабільність сімейного життя. Ось тільки вибирати з цього списку доведеться вам самим. Іноді цей вибір буде зовсім не простим. Найвдаліший час для любовних справ — середина весни і початок осені.

Здоров’я. Наприкінці зими й початку березня Левів, як завжди, будуть мучити застуди: бережіть себе. І постарайтеся в 2015 році вести більш активний спосіб життя.

Поради. Будьте готові до того, що наприкінці весни вас чекає якась несподівана зустріч або покупка, а може, зміна виду діяльності. Це підштовхне цілу низку щасливих подій. Головне — не упустіть те, що само йде до вас у руки. У 2015 році можете повністю довіритися своїй інтуїції, вона вас не підведе.

 

Дів у 2015 році чекають духовні пошуки. Зовні ви будете залишатися абсолютно спокійними, всередині ж у вас усе буде в русі. Через це краще займатися тим, що дійсно вам подобається, і менше замислюватися про якісь матеріальні цінності. А ще краще —  відправитися в далеку подорож або хоча б зайнятися медитацією.

Гроші і робота. Ніяких різких злетів і падінь, у справах усе буде спокійно і більш-менш стабільно. І не намагайтеся у 2015 році це змінити, просто використовуйте свої навички та вміння для досягнення повсякденних цілей. До осені можлива якась фінансова підтримка або бонус, що дозволить вам зробити великі покупки. Рік дуже вдалий для купівлі нерухомості.

Любов. Тут все буде пов’язано з вашими душевними пошуками: то вам буде хотітися шаленої пристрасті і божевілля, то домашнього затишку і стабільності. Романтичні стосунки можуть бути пов’язані з роботою, правда, службові романи не приведуть ні до чого серйозного. Сімейним Дівам доведеться боротися зі спокусами, але ви впораєтеся.

Здоров’я. Цього року ви більше ніж зазвичай схильні до різних алергій і шкірних захворювань. Відпочивати краще в квітні або вересні.
Поради. Намагайтеся в 2015 році частіше виїжджати за місто, краще на самоті: вам є про що подумати. Але не брешіть. Цього року будь-яка брехня обернеться проти вас і посварить з близькими людьми. Не просіть ні в кого допомогти в роботі – підведуть, а винуватими опинитеся ви.

 

Терези. Ваш знак завжди асоціювався з весною, чимось новим, необмеженою свободою, природністю, самовираженням. Отож у 2015 році ви зможете повною мірою усім цим добром скористатися. Минулий рік приніс вам багатий урожай нових думок і напрямів. Ви відмінно попрацювали, і в 2015-ому залишається тільки збирати готові плоди своєї праці.

Гроші і робота. Робота, яку ви подужали в минулому році і яка іноді перетворювалася на рутину, дозволить в новому році не особливо замислюватися про фінанси і займатися тим, що вам подобається.

Любов. У особистих стосунках з’являться дуже приємні та цікаві знайомства, які до кінця року поставлять вас перед вибором: з ким ви хочете бути. Для нових знайомств найсприятливіші місяці — квітень і травень. Сімейні Терези можливо кимось захопляться, але до кінця року ви зрозумієте, що це — лише захоплення, і все стане на свої місця.

Здоров’я. Навесні можливі застуди, які краще лікувати міцним сном і масажем.

Поради. Користуйтеся своєю чарівністю, вміло підносьте факти і не забувайте кращого друга (навіть якщо він іноді примхливий). Усе це допоможе досягти успіхів у кар’єрі. А ось надмірно ризикувати у 2015 році Терезам не рекомендується, краще на певний час піти в себе: ви повернетеся з правильним рішенням і свіжими силами.

 

Скорпіон. Хоч на вас завжди і можна було покластися і вашою сильною стороною була стабільність і надійність, у 2015 році вам доведеться піклуватися в першу чергу про себе. Можливо, вам здасться, що життя несправедливе: комусь доля буде підносити все на тарілочці, хтось буде дружити з удачею як з давнім другом, а ви коли щось і отримаєте, то тут же доведеться з цим розлучитися. Не впадайте у відчай, ви сильні і з усім упораєтеся.

Гроші й робота. У січні-лютому 2015-го вас ще порадують плоди минулої праці, але до весни все розтане, як туман, а те, що залишиться, виявиться не вашим. Справи не будуть ладитися до самої осені, коли ви зможете зітхнути трохи легше. Як важко це вам дістанеться, будете знати тільки ви.

Любов. Тут у Скорпіонів буде все занадто спокійно. Якщо друга половина у вас уже є, можете вважати, що вам пощастило: усе залишиться по-старому. Якщо ж ви самотні, то і в 2015 році ніяких змін не передбачається. Але й смутку зірки не обіцяють. Розважайтеся на здоров’я.
Здоров’я. І тут в 2015 році дотримуйтесь помірності, не перевантажуйте організм. Кращий час для відпочинку — липень.

Поради. Не сумуйте, працюйте або отримуйте нові знання і постарайтеся опинятися в потрібний час і в потрібному місці. Не здумайте ухилятися від роботи, начальство вам цього не пробачить. Спілкуйтеся з людьми, які можуть вас чомусь навчити.

 

Для Стрільців 2015-ий буде вдалим. Зірки обіцяють вам проникливість і творчий підйом. Комунікабельність, прагнення до досліджень і експериментів знадобляться вам в цьому році якнайкраще.

Гроші і робота. У кар’єрі Стрільцям треба забути про колектив і розраховувати тільки на себе. І нехай вас це аніскільки не лякає, у вас усе вийде. Головне — не будуйте занадто багато планів і не мрійте. Для вас 2015-ий — рік рішучих дій, які будуть приносити плоди раніше, ніж ви розраховуєте.

Любов. А ось в тихій гавані сімейних стосунків або в компанії просто близької людини ви зможете розслабиться і відпочити від ділових подвигів. Ніяких потрясінь тут не передбачається, тільки милі радості та спокійні романтичні зустрічі.

Поради. У першій половині року не розраховуйте на допомогу друзів: їм буде не до цього. А от до кінця осені 2015-го Стрільці можуть сміливо братися за найбільш божевільний проект, який давно не зважувалися здійснити.

Здоров’я. Звичайно, такий темп не може не позначитися на вашій енергії. Ближче до літа ви відчуєте, що сил не вистачає. Рушайте, наприклад, у СПА-салон, дайте собі тиждень відпочинку, почитайте класику. До осені сили відновляться і ви знову будете на коні.

 

Козерогам весь 2015-ий доведеться щось проштовхувати, пробивати, про щось домовлятися і з чогось якось викручуватися. Легко вам не буде, але старання дадуть користь. Головна умова — не стояти на місці, щоб отримати хоч щось, треба рухатися. Ну а якщо ви будете точно знати, чого хочете, то попутний вітер вам забезпечений.

Гроші і робота. Щоб більше отримувати, вам доведеться більше вкладати. Але 2015-ий може зіграти з вами злий жарт: ви будете стукати в зачинені двері, замість того, щоб піти іншим шляхом і майже без зусиль отримати підвищення, надбавку до зарплати або вигідний контракт. Але не шкодуйте про витрачені зусилля. Якщо їх не буде, то і відчинені двері ви не знайдете.

Любов. А ось тут зірки повністю на стороні Козерога. Початок 2015-го принесе легкі романтичні знайомства, які до літа перейдуть у постійне захоплення, а до осені-зими цілком можуть закінчитися весіллям і незабутнім медовим місяцем. Ну, а сімейним Козерогам теж пощастить: ваш супутник раптом може стати більш романтичним, або більш надійним, або … І це буде саме те, чого ви чекали від нього стільки років.

Здоров’я. У 2015 році вам треба приділити увагу своєму шлунку: стежте за тим, що їсте, а то й до виразки недалеко. Вирушати у відпустку або на відпочинок найкраще восени.

Поради. Ретельно стежте за своєю зовнішністю і взагалі іміджем. Це рік коли оточуючі будуть вас оцінювати саме по одягу. І пам’ятайте: само по собі нічого не відбудеться.

 

Водоліям у 2015 році зірки радять не відриватися від колективу і на час залишити свої амбіції. Працюйте, намагайтеся, докладайте всі зусилля для досягнення результату, але забудьте про хвастощі і не пишайтеся успіхами, інакше не отримаєте нічого. Скромність — ваша запорука успіху в цьому році.

Гроші і робота. Вам доведеться працювати трохи краще колег, а іноді виконувати роботу і за них. Але особисто вас ніхто не відзначить, тільки разом з командою ви зможете якось рухатися по кар’єрних сходах. Доходи весь рік на середньому рівні, хоча вам буде хотітися більшого, але не турбуйтеся, могло не бути й цього.

Любов. А ось в сердечних справах у Водоліїв будуть вирувати неабиякі пристрасті: весь рік вас можуть очікувати романтичні зустрічі, легкі захоплення, скажена пристрасть, нова любов і невідомо що ще. Навіть людей сімейних чекають різні випробування. Вашу половину можуть спробувати відбити у вас, та й ви самі можете зважитися на зраду. Але до осені 2015-го все повинно стати на свої місця. Усе зайве піде з вашого життя, і ви залишитеся з коханою людиною.

Здоров’я. З фізичним здоров’ям усе буде в порядку, а от життєвої енергії вам буде іноді не вистачати. Подумайте, як її поповнювати: хороші друзі, спорт, природа, гарні враження.

Поради. Цього року Водолії повинні бути оптимістами, довго не хвилюватися з приводу невдач, проявляти працьовитість і старанність. Тоді до кінця року вас чекає приємний бонус. І постарайтеся не конфліктувати з родичами: це забирає багато сил.

 

Риб у 2015 році чекає багато практичної роботи і абсолютно реальних справ, від яких і залежатиме успіх. Це дуже вдалий час для кар’єри, навчання, просування по службі, а може, і просто заробляння грошей. Причому результат буде прямо залежати від вашої старанності і ніхто не зможе цьому перешкодити.

Гроші і робота. Якщо ви найманий працівник, то просто виконуйте свої обов’язки добре. Начальство це обов’язково оцінить і вас чекатиме підвищення або зростання зарплати. Якщо ви бізнесмен, то сміливо можете ризикувати. Удача також буде на вашому боці. Тільки не забувайте, що важку і рутинну роботу деколи теж доведеться виконувати самому.

Любов. А ось тут зірки можуть приготувати вам сюрприз, до якого ви будете не готові. Якщо ви самотні, то в 2015 році вас чекає зустріч з людиною, яка може різко змінити ваше життя. Але ця людина може виявитися зовсім не такою, якою ви собі її уявляли. Сімейних Риб теж можуть чекати несподівані повороти долі, причому зміни, швидше за все, будуть надходити від вашого партнера. Утім, переживати не варто, усе на краще.

Поради. Головна порада: не вплутуватися в авантюри і сумнівні заходи, чітко уявляти як саму мету, так і добре знати шлях для її досягнення. У 2015 році вам не варто надмірно впадати в якісь духовні пошуки, найкраще для вас — просто робота.

Здоров’я. Ваше загальне самопочуття буде значно кращим, ніж торік, а хронічні захворювання, якщо такі й були, вас майже не потурбують. Не варто зловживати алкоголем і важкою їжею: саме шлунок може виявитися вашим найслабшим місцем у 2015 році.


Автор: Підготувала Дарія Срібна


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 грудня 2014, 15:42 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації