Вхід | Реєстрація

«Південна хвиля» може припинити свою роботу у Кобеляках

«Південна хвиля» може припинити свою роботу у Кобеляках

Підприємство, котре надає послуги із забезпечення населення кабельним телебаченням та Інтернетом, ризикує збанкротувати через підвищення тарифів керівництвом «Полтаваобленерго».

Останнє у 2014 році засідання кобеляцького міськвиконкому розпочалося з розгляду питання, що не було плановим у повістці денній. Перед присутніми виступив керівник ТРК «Південна хвиля» Сергій Бур'яноватий. Це підприємство, як відомо, надає послуги кабельного телебачення та Інтернету.

Сергій Бур'яноватий повідомив, що «Південна хвиля» може припинити свою діяльність у Кобеляках. Причина — адміністрація «Полтаваобленерго» різко підняла ціну за оренду електроопор, на яких підвішені і дроти кабельників. У 2014 році «Південна хвиля» платила підприємству-монополісту за відповідну послугу 5 тисяч гривень у місяць. Із 2015-го енергетики підвищили тариф у три рази, тобто, до 15 тисяч гривень. Сергій Бур'яноватий пояснив присутнім:

— Якби у нас було тисячу абонентів, то ми б в якості абонплати отримували 35 тисяч гривень у місяць. Із них — десять тисяч віддаємо за авторські права телеканалам, котрі транслюємо, ще 10 — зарплата персоналу. Ну й 5 тисяч — за використання електроопор. Прибуток, який залишається, є суто символічним. Тим більше, що тисячі абонентів у Кобеляках немає. А додаткові кошти, які запросили електрики, примусять нас або піднімати плату для споживачів, або припиняти діяльність.

Вислухавши підприємця, міський голова Олександр Ісип сказав:

— Ми вас розуміємо і підтримуємо. До речі, я теж користуюсь послугами «Південної хвилі». Але… Чим міська влада може вам допомогти? Ми ж не маємо права втручатись у спір двох суб’єктів господарювання.

На що Сергій Бур'яноватий відповів:

— Ми розуміємо, що міськрада не віддає вказівок «Полтаваобленерго». Але вже був прецедент, коли після протестів громади, публікацій у ЗМІ та звернення міськради енергетики йшли на компроміс у плані ціноутворення.
Члени виконкому одностайно проголосували за те, щоб прохати керівництво «Полтаваобленерго» «пом’якшити» тарифну політику щодо надання послуг операторам кабельного телебачення. Сергій Бур'яноватий, у свою чергу, запевнив, що власник «Південної хвилі» шукатиме альтернативні шляхи донесення сигналу до споживачів.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 січня 2015, 18:21 | Кобеляки | Суспільство


1. Читач / 12 січня 2015, 14:16
А навыщо ж Коломойському обленерго продавали? Тепер здобрійте. Скоро і без землі залишимось зате в вишиванках.
2. Маска / 12 січня 2015, 14:38
1.Читач
«А навыщо ж Коломойському обленерго продавали?»
Слухай, а чому за Суркісів нічого не пишеш? А може Ахметов -- теж єврей, що під татарина косить?
3. Читач / 12 січня 2015, 14:51
2.Маска
«Слухай, а чому за Суркісів нічого не пишеш? А може Ахметов -- теж єврей, що під татарина косить?»

Зараз же в фаворі Коломойський а крім того пишу про нього бо прочитав в ЕХО коли в Санжарах здіймали галас про відключення електрики, то там писалось що обленерго Коломойського. Чи це так я не первіряв та й ніяк же первірити. А щодо Ахметки, то треба покопать. Але мабуть він не такий бо не попав би в халепу.
4. Маска / 12 січня 2015, 15:27
3.Читач
«Зараз же в фаворі Коломойський...»
Ти скажи прямо, що Путін не розраховував, що Коломойський організує опір і стане кісткою в горлі таким, як ти. І якби не Коломойський, на відміну від Ахметова, який хіба що в клаксони дудів, то, як мінімум, по всьому лівобережжі України вже гуляли б кадировці, стверджуючи, що це не наша земля, а їхня. Так що він вам, запроданцям, добре насолив, от тепер ви і не знаєте, за що його вкусити.
5. Читач / 12 січня 2015, 15:54
4.Маска
«Ти скажи прямо, що Путін не розраховував, що Коломойський організує опір і стане кісткою в горлі »

От на що Путін дійсно не розраховував, так це на те що українці такі дурні і нічого не розуміють. Тут його ФСБ дійсно підвело.
6. Маска / 12 січня 2015, 18:00
5.Читач
«От на що Путін дійсно не розраховував, так це на те що українці такі дурні і нічого не розуміють. Тут його ФСБ дійсно підвело.»
Іншими словами, розраховував, що все піде гладко, як в Криму. Але він же і об*єднав українців, а не Коломойський, Порошенко, Яценюк чи інші. Щоправда, не всіх, таких як ти це не стосується. Тепер у вас свої задачі.
7. ЧитачХ / 12 січня 2015, 18:11
1.Читач
«А навыщо ж Коломойському обленерго продавали? »

По темі: А у вас є кабельне ТВ ?
Не по темі: Ну які-таки "змістовні" "коменти" стосовно кабельного телебачення.
Ось вам типовий "тролізм", коли троль забиває головну тему і прагне нав’язати зовсім інше.
Слава Україні!
8. Читач / 12 січня 2015, 18:21
6.Маска
«Але він же і об*єднав українців, а не Коломойський,»


Як же він їх обєднав коли країни немає вона розколота і вже не склеїться. Так воно і планувалося такими як Сорос. Зараз він кине бабла заколотить ще одну бойню і дорозколить повністю. Ті хто виборе незалежність як Крим чи може Донбас врятуються іншим пряма дорога в рабство. Незвично, правда? А тому що все треба розглядати навиворіт, як в дзеркалі. Твої міркування в рамках фрагменту із одної серії серіалу а вони не завжди вірні, бо режисер ставив серіал. І той режисер не Путін, як тобі б хотілося чути.
9. Читач / 12 січня 2015, 18:29
7.ЧитачХ
«По темі: А у вас є кабельне ТВ ?»

Я вже два роки ТВ не включаю, тому і зберіг розум.
7.ЧитачХ
«Ось вам типовий "тролізм", коли троль забиває головну тему і прагне нав’язати зовсім інше.»

Ото ж те що я написав і є головне. Були б опори у власності держави чи райради чи міськради і не було б проблем із кабельним. А то хазяї швидко знайшлися на те чого не будували аі диктують своє дурні вважають такий стан речей якоюсь незалежністю. Ми ж колоніальна країна і управляємось ззовні. Але це я написав не для тебе а для читачів сайту бо в тебе одне на умі: Ганьба тролям і Слава...
10. ЧитачХ / 12 січня 2015, 19:14
9.Читач
« тому і зберіг розум»

Не відчувається.
11. Гість333 / 12 січня 2015, 19:30
9.Читач
« тому і зберіг розум.»

А збережений таким чиноКОБ (Концепция общественной безопасности) — серия книг и аналитических статей анонимного коллектива ВП СССР, коими он пытается сорвать покровы со всех тайн, создать новую теорию управления, заставить хомячка сменить мировоззрение и в целом доставить искушенному Анонимусу удовольствие от чтения. Чуть более, чем полностью вся информация, содержащаяся в этих материалах, представляет собой ядрёную смесь лженаучного мракобесия, домыслов глупых старпёров, одержимых конспирологическими закидонами и манией величия. При детальном рассмотрении мало-мальски образованный человек сразу же распознает, что к чему, посему подавляющее большинство адептов этой… организации либо великовозрастные долбоёбы, либо умственно отсталые дегенераты, убеждённые в том, что наконец-то получили ответы на все жизненно важные вопросы.м.
12. Гість333 / 12 січня 2015, 19:43
Кому цікаво читайте тут lurkmore.to/КОБ, раніше написане в. Более простая и лаконичная формулировка звучит следующим образом:
Пиздадельное собрание книженций, в которых описывается мироустройство. Автор этой концепции страдает тяжелейшей формой руССкого поцреотизма, указывая на то, что народ этой страны уничтожает некий Внешний предиктор, использующий для этого мировое еврейство.
13. Читач / 12 січня 2015, 19:44
11.Гість333
«А збережений таким чиноКОБ (Концепция общественной безопасности) — серия книг и аналитических статей анонимного коллектива ВП СССР»


Ну не такий він вже і анонімний. А переписав ти чийсь бред, словоблудіє, бо сам не читав. Почитай а тоді конкретно критикуй і подивимось що із твоєї критики вийде.
14. Читач / 12 січня 2015, 19:51
12.Гість333
«использующий для этого мировое еврейство.»

Ти б краще пояснив що робить піраміда на доларові і "око" на наших 500 грн.
15. Гість333 / 12 січня 2015, 19:52
13.Читач
«Почитай а тоді конкретно критикуй»

Прочитати можна це не важко,але є одне але...не хотілось би підхватити невиліковне. ACHTUNG! Опасно для моска!
Министерство здравоохранения Луркмора предупреждает: вдумчивое чтение нижеследующего текста способно нанести непоправимый ущерб рассудку. Вас предупреждали. Хтось,не буду тикати пальцем хто,очевидно що цим попередженням знехтував.
16. Читач / 12 січня 2015, 19:57
12.Гість333
«Кому цікаво читайте тут lurkmore.to/КОБ, раніше написане»

Дякую за ссилку. Хоч буду знати який інтелект у критиків, вірніше відсутність онного. Ви від критиків не далеко відійшли.
17. Читач / 12 січня 2015, 19:58
Це так за часів СРСР критикували: "не читав але засуджую".
18. Читач / 12 січня 2015, 20:07
Крута критика і ролики Її обовязково потрібно "професору" почитати і чесно написати у кого ж шизофренія? Думаю він чесний лікар.
19. Читач / 12 січня 2015, 20:16
Да уж. Критика розрахована навіть не на дурнів а на пітекантропів. Ну якщо спрацьовує то такі українці і є. Але я все таки вірю що не усі.
20. Гість333 / 12 січня 2015, 20:22
19.Читач
«. Але я все таки вірю »

А без віри ніяк не проживеш,вірити потрібно,всі біди від безвір"я.
21. Читач / 12 січня 2015, 20:36
20.Гість333
«А без віри ніяк не проживеш,вірити потрібно,всі біди від безвір"я.»

Що ти хотів сказати? Уколоти? Ну рахуй що я помилився. Треба було писати сподіваюся. Оце ж тобі приклад того яке значення можуть мати вбиті в голову стереотипи. Будь хто має право на помилку і я також. Я свою помилку визнаю, а чи ти свою визнаєш як чесно розберешся?
22. Гість333 / 12 січня 2015, 20:45
21.Читач
«. Будь хто має право на помилку і я також. »

Якось трохи самовпевнено але нехай так.
21.Читач
«. Я свою помилку визнаю,»

Приймається.
21.Читач
« а чи ти свою визнаєш як чесно розберешся?»

Поживемо побачимо
23. Маска / 12 січня 2015, 20:52
21.Читач
«Ну рахуй що я помилився. Треба було писати сподіваюся... Я свою помилку визнаю...»
І це, мабуть, найсерйозніша помилка, яку ти в силі визнати. Решта ж -- догми, які для тебе непохитні. Ну й Господь (чи, пак, твої боги) з тобою. До речі, цікаво, це давно в тебе? А може дійсно -- робота в тебе така?...
24. Читач / 12 січня 2015, 21:17
23.Маска
« А може дійсно -- робота в тебе така?...»

Та ні робота в мене не така. А ти розбирайся і тоді сам побачиш де догми а де істина.
25. ЧитачХ / 12 січня 2015, 22:19
24.Читач
«Та ні робота в мене не така.»

А яка у вас, якщо не секрет, робота, де вона і чи є офіційно вона взагалі?
26. Таміла / 12 січня 2015, 23:13
І хто признається, що неофіційна робота-з 1 січня це обернеться роботодавцю штрафом у розмірі 36500 гривень.
27. ЧитачХ / 13 січня 2015, 22:15
5.Читач
«От на що Путін дійсно не розраховував, так це на те що українці такі дурні і нічого не розуміють.»

От вам типовий тролізм, коли по антиукраїнській пропоганді з Росії нас всіляко очорнюють, стверджують ніби ми лише недолугі і невмійки, що ми й воювати та захищати свою землю не вміємо і не можемо, що ми й не заслуговуємо на державність і т.д. і т.п.
З іншої сторони - з України - наші місцеві "яничари" обливають брудом нас і наше, обзивають усіх нас "свідомими", або й гірше та звідси намагаються принизити й образити нас, як націю, як народ.
Помиляюсь я чи ні? Як ви думаєте, чому він такий активний?
Це питання не до цього "виродка", він не лише Україну, він мабуть і матір свою за росйські "мідяки" продасть, а до тих, кого це ...... ображає словом "свідомі".
Слава Україні і позор тролям!
28. тамара / 13 січня 2015, 22:24
сергей лях поділився заміткою
54 роки, кобеляки
Полізла вгору наша гривня…

Полізла вгору наша гривня
Вже до небачених висот,
Іде війна на Україні,
Що фінансує сам народ.

Бо влада дальше метикує,
Як свої статки збагатить,
Реформи ніби вже готує.
Та не бажає проводить.

Недоторканність »загубила»
Із коаліції угод,
Ото себе знов захистила,
Але підніметься народ…

Ну скільки можна вже брехати,
Народ свій власний так дурить,
Запам»ятайте ви , комбати,
Народу маєте служить..

Він прагне жити у Європі.
Але уже…Не через рік,
Ви вже у Раді й ще на фронті,
А фронт – то фабрика калік…

Ще й смерті кожен день фіксує,
Втрачають матері синів,
А перемир»я мов існує,
Але для нас. не ворогів.

Бо їм дозволено стріляти
І українців убивать,
А наші змушені мовчати
І ,як мішені, там стоять.

До вас звертаюся , комбати,
Ви є герої, а тому,
Повинні слово все ж сказати
У Раді, наче у бою…

Тепер на вас уся надія.
А решта – мастаки угод,
Не зрадьте українців мрію,
Реформ вже зачекавсь народ…
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації