Вхід | Реєстрація

«Бейбі-бум» боротиметься за перемогу

«Бейбі-бум» боротиметься за перемогу

Нещодавно команда Кобеляцького професійного аграрного ліцею повернулась із змагань КВК серед професійно-технічних навчальних закладів області, де вона здобула одне з призових місць.

Щоб дізнатись подробиці, ми зустрілись із заступником директора з навчально-виховної роботи ліцею Лесею Риндею. Вона розповіла, що змагання КВК серед професійно-технічних навчальних закладів області проходять щороку. Та команда Кобеляцького професійного аграрного ліцею не брала в них участі протягом останнього десятиліття. Причиною цьому був брак коштів. Та цьогоріч директор ліцею Олег Бровко наполіг на тому, аби його учні таки взяли участь у змаганнях і поборолися за перемогу. Назустріч пішов і місцевий перевізник Олександр Хряпа. Він забезпечив кобелячан транспортом та взяв кошти лише за пальне. Тому наша команда таки змогла поїхати на змагання.

Спершу співробітники ліцею провели відбір учасників. І бажаючих стати частиною команди виявилося чимало. Із них довелося відібрати п’ятнадцять найбільш артистичних та здібних. Після кастингу була сформована суто чоловіча команда. Назвали її «Бейбі-бум». Відтоді розпочались щоденні репетиції. Нелегку роботу у підготовці учнів взяли на себе Варвара Дядюра та Анна Єлізарова. Костюми і сценічні образи продумували всі гуртом. Кожен приносив із дому необхідні речі. А з пошиттям деякого одягу допомогла комендант гуртожитку Юлія Демедюк.

І вже на початку грудня команда аграрного ліцею разом зі своєю групою підтримки вирушила на зональний етап конкурсу КВК, який проходив у Решетилівці. Тоді з-поміж 37 команд «Бейбі-бум» зайняв перше місце. Наприкінці грудня кобелячани вирушили вже на обласний (фінальний) етап змагань. Він проходив у Полтаві. Там за перемогу боролися шість команд. У результаті «Бейбі-бум» зайняла третє призове місце. Ми поцікавились, що саме допомогло учням ліцею досягти такого успіху. Леся Риндя відповіла, що в команді дуже багато артистичних учасників. Для прикладу, одним із етапів конкурсу був пародійний. Кобелячани представляли на сцені сучасних зірок і вдало перевтілювались у жіночі образи. Зокрема, Михайло Федоровський неперевершено зіграв телеведучу Катю Осадчу, Микола Петров — Ірину Білик, Владислав Червоний — Світлану Лободу. Та найбільше симпатій кобелячани здобули під час комедійного номера про стан речей в Україні. На сцені з’явився «Путлєр», який ділив карту світу. Ще можна було побачити інших політичних діячів: Жириновського, Обаму та Ангелу Меркель. Ігор Телятник з’явився в ролі канцлера Німеччини. «Путлєра» зіграв Михайло Федоровський. Та зрештою, як у казці, добро перемогло зло. На захист України став жіночий батальйон. За словами Лесі Ринді, членів журі також вразило живе виконання кобелячанами всіх пісень. Тоді як більшість команд виконували їх під фонограму.

Насамкінець настала черга для нагородження. Учням професійного аграрного ліцею вручили грамоти і торт. Та учасники «Бейбі-буму» пообіцяли, що наступного року вони повторно візьмуть участь у конкурсі і будуть боротися вже за перше місце.


Автор: Дарія СРІБНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 січня 2015, 14:36 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації