Вхід | Реєстрація

Новорічна хроніка: один новонароджений, декілька сварок і пожежа

Про «найгарячіші» новини нового 2015 року кореспонденти «ЕХО» дізнавались у медиків, працівників міліції, «водоканалівців» і пожежників.

У цьому році першим з’явився на світ маленький кобелячанин. За словами Ольги Ярмоли, завідуючої пологовим відділенням Кобеляцької ЦРЛ, ця подія сталася 2 січня о 5‑ій годині 50 хвилин. Щасливими батьками стали жителі міста Віктор і Вікторія Тітаренки.

— Хлопчика назвали Денисом, — говорить Ольга Іванівна. — Він народився справжнім богатирем із вагою 3 кілограми 900 грам. До речі, це перша дитина в сім’ї Тітаренків. Усього ж за 2014 рік працівники Кобеляцького пологового відділення прийняли у свої дбайливі руки 215 дітей.

Інспектор інформаційно-аналітичного забезпечення Кобеляцького райвідділу міліції Катерина Смага розповіла, що новорічні гуляння в районі пройшли досить спокійно, не враховуючи декількох сварок.

На жаль, не обійшлися у святкові дні і без пригод. Ввечері 31 грудня диспетчеру аварійної служби обласного комунального підприємства «Полтававодоканал» надійшло повідомлення про аварію в центральній каналізаційній мережі Кобеляк. Рідкі нечистоти почали витікати з оглядового колодязя по вулиці Шевченка, який знаходиться поблизу гуртожитку аграрного ліцею. Вранці 1 січня бригада працівників Кобеляцького комунального підприємства «Водоканал» прочистила каналізаційний колектор та відновила його нормальну роботу. За словами майстра дільниці Володимира Протаса, причиною аварії стала засміченість колектора непотребом, що призвело до зменшення прохідності мережі. А після різкого збільшення водокористування перед святами міська каналізаційна мережа не витримала об’єму рідких нечистот.

Увечері цього ж дня сталася пожежа в будинку по вулиці Суворова, що поблизу райвійськкомату. Пожежна команда оперативно виїхала на місце події та швидко загасила вогонь. На щастя, ніхто з людей не постраждав. Проте не вдалося врятувати майно господарів, оскільки будинок зсередини вигорів вщент. Імовірна причина загорання — порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 січня 2015, 15:40 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації