Вхід | Реєстрація

«Золотому півнику» — 30 років!

«Золотому півнику» — 30 років!

Кобеляцький дитячий садок № 2 відсвяткував тридцятиріччя з дня свого заснування.

За цей період зі стін дошкільного закладу було випущено близько двох тисяч дітей. Протягом тридцяти років педагогічний склад декілька разів змінювався. Та основний його кістяк зберігся по цей день. Ще молодими дівчатами в далекому грудні 1984 року прийшли до садочка вихователями Валентина Панічевська та Ольга Мироніна. За декілька місяців колектив поповнили вихователі: Людмила Койнаш, Світлана Наріжна, Людмила Волошко, Тетяна Мизина та Людмила Капуста. Вони працюють у садочку по цей день і проявляють себе з найкращої сторони у вихованні підростаючого покоління. Заслуговує на повагу і обслуговуючий персонал. Усе своє життя пропрацювали помічниками вихователя Валентина Шендрик та Наталія Криса. Протягом тридцяти років готує для малят смачні сніданки й обіди Клавдія Ворона. Не один десяток років перебуває на посаді старшої медичної сестри Надія Колінько. За цей період у садочку змінилося п’ять завідуючих. Та протягом останніх п’ятнадцяти років його незмінно очолює Любов Старостіна.

Дитячий садок є постійним лідером у навчально-виховній роботі. Адже серед 24 вихователів району, які мають кваліфікацію «вихователь-методист», тринадцять працюють у «Золотому півнику». До того ж дошкільний заклад є неодноразовим переможцем у конкурсах із підготовки до нового навчального року.

Напередодні новорічних свят у просторій музичній залі садочка зібрались ветерани праці, нинішній педагогічний склад, колишні вихованці дошкільного закладу та почесні гості. Усі вони прийшли, аби відсвяткувати 30‑річний ювілей «Золотого півника». Ведуча заходу Любов Старостіна наголосила, що зараз не час для гучних святкувань. І тим, що нині у Кобеляках тихо і спокійно, ми маємо завдячувати нашим бійцям, які воюють на сході України. Далі Державний Гімн акапельно виконала трирічна Марійка Борисюк. Присутні встали та заспівали його разом із дівчинкою.

Цього дня прийшли привітати працівників садочка чимало гостей. Серед них міський голова Олександр Ісип та співробітники районного відділу освіти. Вони нагородили грамотами так званих першопрохідців, які працюють у дитсадку практично з дня його відкриття. А презентом від очільника міста стало завершення ремонту нової, дванадцятої групи, яка розпочне свою роботу з вересня 2015 року. Олександр Ісип вручив символічний ключ від групи вихователям, які невдовзі там працюватимуть. За це він отримав символічну медаль. На ній були викарбувані слова «Наймудрішому меру всіх часів і народів». У своєму виступі міський голова зазначив, що, коли він прийшов до влади, то в садочку функціонувало всього чотири групи. А зовсім скоро відкриється уже дванадцята. Це є хорошим показником демографічної ситуації в місті.

Під час святкового вечора лунало багато ностальгічних спогадів, пісень і жартів. Присутні висловлювали надію, що дошкільний заклад відсвяткує ще не один свій ювілей. Завершилося святкування піснею «Как здорово, что все мы здесь сегодня собрались», яку присутні виконали гуртом. Після чого до зали внесли великий пиріг із символічною цифрою «30» на ньому та келихи з шампанським.


Автор: Дарія СРІБНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації