Вхід | Реєстрація

Справжній сюрприз

Справжній сюрприз

Саме такими словами охарактеризували львівські організатори турніру «Christmas cup» кобеляцьку команду «Лідер» 2002 року народження. А все тому, що кобелячани несподівано для всіх зайняли 4 місце.

25 грудня місто Лева приймало велику кількість футбольних команд із різних куточків України для участі в масштабному міні-футбольному турнірі «Christmas cup». Кобеляцький «Лідер» завітав до Львова трьома віковими групами, тобто, трьома командами. Наймолодший колектив — хлопці 2004-2005 років народження. Більш старша команда — 2003 року народження. І найстарші — 2002-го. На жаль, дві молодші команди не надто вдало виступили, а от найстарші хлопчаки продемонстрували справжній клас і заставили говорити про себе всю футбольну еліту.

У турнірі серед футболістів 2002 року народження приймало участь 10 команд. Вони були поділені на 2 групи. Дві найсильніші команди групи виходять у півфінал і розігрують між собою нагороди. Усі інші колективи грають за 5-6,7-8 і 9-10 місця. І справжнім сюрпризом для всіх стала перемога в групі і вихід у півфінал з першого місця кобеляцького «Лідера» 2002 року народження. У першому матчі «Лідер» розписав гольову нічию з «Гірником-Спорт» із Комсомольська — 2:2. Потім здолав запорізький «Космос» із рахунком 2:1. Далі здобув розгромну перемогу над львівським «Опором» — 5:1. І в останньому матчі (за право вважатися найсильнішою командою у групі) виграв із рахунком 4:3 у «Дніпра-80» з Черкас. А от у півфіналі нашим землякам дещо не пощастило і вони програли івано-франківській «Фортуні» 2:4. Почали даватися в знаки неукомплектованість команди і малочисельність гравців, які приймали участь. А їх було лише сім. І це стало однією з головних причин невдачі у боротьбі за головні призи. У грі за третє місце кобелячани програли Черкасам із рахунком 1:4. Це була та сама команда, у якої підопічні Сергія Калитки уже здобували перемогу. У підсумку «Лідер» зайняв достойне четверте місце, при цьому наробивши добрячого переполоху на турнірі. Організатори удостоїли підопічних Калитки званням «команда-сюрприз». І не дарма.

  Команди-призери були нагороджені кубками і цінними подарунками. Також організатори відзначили найкращих гравців турніру. До їх складу увійшов капітан «Лідера» Сергій Соломко, ставши найкращим нападником змагань.

Також у змаганнях приймали участь: Іван Харченко, Дмитро Сіріціану, Антон Новицький, Максим Захарченко, Стас Юрченко, Артем Атющенко. Отже, тепер юних вихованців Калитки знають і бояться не тільки на Полтавщині, а й по всій Україні.


Автор: Владислав ФІЛІПОВ, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 січня 2015, 11:55 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації