Вхід | Реєстрація

На старті — новий футбольний турнір

На старті — новий футбольний турнір

15 січня розпочинаються змагання з міні-футболу, які, уже традиційно, проводяться на базі Кобеляцького аграрного ліцею. Прийняти участь у цьому турнірі виявили бажання 11 команд.

Нагадаємо, що у 2014-ому році ці змагання з міні-футболу започаткувала районна федерація футболу на чолі з Олегом Дробітьком. До речі, тоді їх приурочили на честь 60-річчя з дня заснування аграрного ліцею. За звання кращого міні-футбольного колективу боролись футболісти з п'яти населених пунктів Кобеляцького району та гості з Рибалок сусіднього Козельщинського району. Тогорічною переможницею турніру стала кобеляцька команда «Вендеttа».

У 2015-ому в спортивному залі аграрного ліцею зустрічатимуться виключно місцеві спортивні колективи з Гарбузівки, Красного, Василівки, Жуків, Шенгурів та райцентру. Не відстали від них і господарі навчального закладу. Змагання проходитимуть за коловою системою. Їх закінчення заплановано на 19 березня. Для того, щоб футболісти могли відпочити й ігри не збігалися із графіком турніру, який проводить районна організація ВФСТ «Колос», зустрічі проходитимуть у вівторок і четвер (по три гри). Перший матч розпочинатиметься о 17:30, наступний — о 18:20, а останній — о 19:00. Згідно регламенту, команда має право запізнитись на гру не більше, ніж на 15 хвилин. Судитимуть зустрічі Володимир Пащенко і Роман Горбенко.

15 січня першими перевірять свої футбольні вміння команди «Лідер» та «Автосвіт». Після цього відбудеться урочиста частина відкриття змагань. Потім на полі зустрінуться «Челсі +» і «Жуки», а за ними — «Динамо» й «Василівка».


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 січня 2015, 10:21 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації