Вхід | Реєстрація

Бойова нічия із «Кальвадосом»

Бойова нічия із «Кальвадосом»

У суботу 10 січня в Кобеляках на майданчику із штучним льодом відбулася перша хокейна зустріч сезону 2015-го року.

Володимир Гречаний, один із ентузіастів, завдяки яким у Кобеляцькому районі відбулося відродження хокею як масового виду спорту, із цього приводу розповів: «Цьогорічна зима через свої примхи довго не давала нам відкрити хокейний сезон. Ви ж самі бачите, то підморозить, то відлига прийде. Ми вже кілька разів збиралися «залити» майданчик на Солонцях, але погода не давала».

На початку січня в Кобеляках нарешті встановилась морозна погода. У результаті хокеїсти за 3 дні облаштували майданчик для улюбленої гри. І 10 січня для проведення товариського матчу в Кобеляки приїхала хокейна команда «Кальвадос» із міста Полтава. Цей колектив вважається одним із найсильніших у Полтавській області. Іменитим гостям протистояла місцева хокейна дружина, складена із кобеляцьких та комендантівських любителів «найшвидшої гри».

Поєдинок безумовно потішив чисельних глядачів, які зібралися, щоб подивитися матч. Після першого періоду назрівала сенсація, адже місцева хокейна дружина вигравала з рахунком 3:1. Шайби закинули кобелячанин Григорій Сибірний та комендантівці Григорій і Микола Бабці. Та у другому і третьому періоді хокеїсти «Кальвадосу» переломили хід матчу. Вони міцно заволоділи ігровою ініціативою і закинули дві шайби у ворота господарів. Не дивлячись на призначений додатковий час, гра так і закінчилася внічию: 3:3.

А після закінчення хокейної зустрічі на лід буквально висипали діти. У деякі моменти по штучному льоду їздили на ковзанах майже п’ятдесят юних кобелячан. На жаль, повтішатися їм довелось недовго. Уже наступного дня почалася ледве не весняна відлига.

Через кілька днів після події вже згаданий Володимир Гречаний пообіцяв: «Нічого, синоптики в кінці січня — на початку лютого обіцяють похолодання. Ми плануємо в цей період провести офіційне відкриття майданчика і організувати турнір. Мають грати кобелячани, комендантівці, перегонівці. Чекаємо і на новосанжарців».

Безумовно, що зможуть порадіти штучному льоду і можливості активно відпочити і сотні місцевих любителів покататися на ковзанах.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 січня 2015, 09:17 | Кобеляки | Суспільство
1. Маска / 19 січня 2015, 12:05
Пояснення для автора. Ковзанка зі штучним льодом -- це майданчк, лід якого створений за допомогою холодильних установок. Не розкидайтеся термінами, суттю яких не володієте.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації