Вхід | Реєстрація

Щоб в теплі і не хворіли

Щоб в теплі і не хворіли

Працівники комунального закладу «Кобеляцький центр ПМСД» відправили на буремний схід чергову партію гуманітарки.

Зважаючи на пору року, медики вирішили цього разу зосередитись на забезпеченні солдатів протизастудними препаратами та обладнанням для обігріву наметів і бліндажів. Медикаментів закупили на суму близько 1200 гривень. Також медики замовили для бійців пічки-буржуйки. Частина медпрацівників виділили кошти для придбання металу, електродів та інших комплектуючих. Ще хтось віддав газовий балон. Словом, свій внесок у загальну справу зміг зробити кожен.

Буржуйки на прохання медиків виготовив житель райцентру Сергій Криса. Він же наніс на них напис «Кобеляки». А на Донбас подарунки від медиків потрапили завдяки волонтерці Світлані Сергійко.


Автор: Юрій КІСІЛЬ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 січня 2015, 12:36 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації