Вхід | Реєстрація

Серія вчинення грабежів

Кобеляцький РВ повідомляє, що в період із 4 до 10 січня 2015 року на території району було здійснено три кримінальні правопорушення за ст. 186 КК України (грабіж).

4.01.2015 року до чергової частини надійшло повідомлення від громадянки К., мешканки села Радянське Кобеляцького району, про те, що 4.01.2015 року невідома особа з її будинку викрала гроші та продукти харчування. Під час проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено, що 04.01.2015 року близько 1:00 ночі громадянин К., мешканець села Радянське, проник до житлового будинку громадянки К., звідки відкрито викрав продукти харчування та грошові кошти в сумі 70 гривень. Відомості про цю подію внесено до ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого ч. З ст. 186 КК України. Цей злочин було розкрито працівниками ДІМ.

9.01.2015 року до Кобеляцького РВ УМВС по телефону 102 звернувся громадянин Б., мешканець села Світлогірське Кобеляцького району. Він повідомив, що 8.01.2015 року близько 19:00 до нього прийшла громадянка Ш. та, пошкодивши вхідні двері, зайшла до будинку. Після чого відкрито заволоділа його грошовими коштами в сумі 20 гривень та ліхтариком. Громадянка Ш., прийшовши до господарства громадянина Б., пошкодила навісний замок на вхідних дверях держаком від лопати, яка стояла поруч із дверима. Потім проникла до будинку, де знаходився потерпілий. Та, скориставшись його безпорадним станом, відкрито заволоділа грошовими коштами у сумі 20 гривень та ліхтариком, які знаходилися на столику біля ліжка потерпілого. Громадянка Ш. неодноразово вчиняла подібні злочини та перебуває на обліках в Кобеляцькому РВ як «раніше судимий». Це повідомлення занесено до ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого ч. З ст. 186 КК України. Цей злочин було розкрито працівниками ДІМ.

10.01.2015 року до чергової частини Кобеляцького РВ на телефон 102 надійшло повідомлення від чергової медсестри Кобеляцької ЦРЛ про те, що 10.01.2015 року до приймального відділення Кобеляцької ЦРЛ із тілесними ушкодженнями у вигляді ЗЧМТ (струс головного мозку), забої м’яких тканин обличчя, звернувся громадянин К., мешканець Кобеляк. У ході проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено що 10.01.2015 року близько 15:00 громадянин К. знаходився вдома у свого знайомого громадянина Р., із яким спільно розпивав спиртні напої. Між ними виникла суперечка і громадянин Р. наніс декілька ударів кулаками в обличчя громадянину К. та зірвав з його шиї ланцюжок із хрестиком з жовтого металу, заволодівши ним. Після цього вигнав громадянина К. з помешкання, а ланцюжок поклав до кишені своєї куртки, таким чином розпорядившись ним на власний розсуд. І продовжив далі розпивати спиртні напої. У ході особистого огляду громадянина Р. працівниками міліції в кишені його куртки було виявлено та вилучено вище вказаний ланцюжок із хрестиком із жовтого металу. Цю подію було занесено до ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України. Злочин розкрито СКР.


Автор: Світлана Іваніченко, інспектор по роботі з населенням та ГФ Кобеляцького РВ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 січня 2015, 19:16 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації