Вхід | Реєстрація

«Дзвінкі голоси» чекають саме на вас!

«Дзвінкі голоси» чекають саме на вас!

І знову зима. І знову січень. І знову Руденківська школа в передчутті дива: хто ж цього року осідлає зірковий Олімп улюбленого конкурсу?

Тож настав час ще раз нагадати про те, що «Голоси» вже зовсім не за горами. Вокальний конкурс для талановитих дітей сільської місцевості знову гостинно відкриває вам свої двері.

Адже 23 січня о 12:00 усі, хто юний і талановитий, хто любить гарну пісню і готовий поділитися своїми вокальними досягненнями, хто приїде до Руденківської школи, щоб відвоювати своє місце у фінальному поєдинку, візьмуть участь у відбірковому турі конкурсу «Дзвінкі голоси – 2015».

Нагадуємо, що конкурс, як і минулого року, проводитиметься у двох вікових категоріях: молодшій — 10–13 років, і старшій — 13–17 років.

Тож переможців очікуємо двох, а ще… загадкового володаря призу глядацьких симпатій, який збере усі оплески та овації глядачів. Можливо, ним станете саме Ви! А може, Ви засяєте ще однією переможною зірочкою на зірковому Олімпі конкурсу поряд із минулорічними переможцями? Усе залежить тільки від Вас. Тож не втрачайте свій шанс опинитися серед кращих, найдзвінкіших голосів свого регіону!

Для тих, хто знайомиться з нами вперше, повідомляємо, що повну інформацію про конкурс, положення, умови участі, призовий фонд, склад журі та інші відомості ви можете знайти на офіційному сайті Руденківської школи І-ІІІ ступенів у розділі «Вокальний конкурс». Свої заявки на участь можете надсилати нам на електронну пошту [email protected] до 23 січня включно або привезти з собою у паперовому варіанті на відбірковий тур.

Усі запитання, які вас цікавлять, можете поставити організаторам за телефонами: 050 023 45 58 (Олена Мостова), 066 368 66 50 (Андрій Дігтяр).

І пам’ятайте: усе залежить тільки від Вас! Ваше місце в конкурсному змаганні ще не зайняте. Тож поспішайте вхопити за хвіст свою комету удачі і стати найдзвінкішим голосом 2015 року!


Автор: Оргкомітет конкурсу


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації