Вхід | Реєстрація

Під час обстрілу Дебальцевого поранено 10 мирних жителів – МВС

Під час обстрілу Дебальцевого поранено 10 мирних жителів – МВС

Сьогодні вранці сепаратисти обстріляли з артилерії Дебальцеве на Донеччині.

Як повідомляє начальник ГУ МВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін, внаслідок обстрілу поранено десятьох мешканців міста.

«Пошкоджені будинки в центральній частині міста. 10 жителів з пораненнями різного ступеня тяжкості доставлені в міську лікарню. У важкому стані дівчинка, 8 років, і її мати, 1983 року народження», – написав він на своїй сторінці у Фейсбуці.


Автор: «Громадське.TV»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 січня 2015, 14:23 | Полтавщина | Надзвичайне
1. шофер / 19 січня 2015, 21:23
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Якщо газетка буде тупо підбіркою "спорт.таймс", "хроніка АТО", "Кременчуцька колючка", ТСН та копірка із інших ресурсів новин, то ніхрена цікавого вона не принесе, і я навіть 1 грн. за неї не дам, що у реалі що у віртуалі - ось справжня причина такої чутливості підписчиків, до навіть дитячого підвищення ціни.
Це я ось про оце: Посилання на exo.in.ua
Будь газета на 100% оригінальною, то навіть 5-ти кратне підвищення ціни до відчутного зменшення підписчиків не привело би.


Кажете буде цікаво? Цікаво буде тоді, коли газету ви будете робити на 100% власноруч. Для цього потрібен штат 6 ..... 9 не мать його яких небуть кореспондентів - це перше із чого треба починати.

Або на цьому закінчувати.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації