Вхід | Реєстрація

Карта АТО: ситуація на сході України за станом на 20 січня

Карта АТО: ситуація на сході України за станом на 20 січня

Ситуація на сході країни станом на 12:00 20 січня 2015 року за даними РНБО України, Прес-центру АТО, групи Інформаційний спротив та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

 

Обстріли

За минулу добу бандформування в зоні проведення антитерористичної операції більш ніж 100 разів обстріляли позиції сил АТО.

 

Напрями обстрілів

Розпочинаючи з 18-ї години вечора понеділка, терористи 49 разів обстрілювали позиції сил АТО та населені пункти поблизу них.

Найчастіше вогонь вівся по Кримському та його околицях - чотири рази з «Градів» та двічі з мінометів. З реактивних систем залпового вогню було тричі обстріляно Верхню Ольховку, Нижнє, Трьохізбенку, Станицю Луганську, Донецький, Геївку, Первомайське та Піски. Поблизу Щастя «працював» танк.

З мінометів, гранатометів та артилерії найманці тричі піддали вогню Станицю Луганську, Санжарівку, Миронівський, по два рази - Сміле, Новгородське. Також вогонь відривався по нашим позиціям поблизу Щастя, Трьохзбенки, Мар’їнки, Красногоровки, Тоненького та інших населених пунктів.

 

Дії українських військових

В районі Донецького аеропорту терористи продовжують вести вогонь по передових позиціях українських військ поблизу населених пунктів. Піски, Авдіївка та Тоненьке. Наша артилерія щоразу придушує вогневі точки бойовиків, як тільки-но розпочинається їх активність. Об’єкти, що раніше були звільнені підрозділами Збройних Сил, зараз залишаються під контролем військових.


Автор: «Слово і Діло»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 січня 2015, 18:00 | Полтавщина | Надзвичайне
1. Жучок / 20 січня 2015, 21:27
як відрізняли терористів від бойовиків готуючи повідомлення
2. Жучок / 20 січня 2015, 21:32
Використали б ще інформацію отого речника нещасного невмиваного що на вигляд кожного разу з будуна у камуфляжній формі - то там ще згадалися сепаратисти, бандформування , регулярні російські війська
3. Жучок / 21 січня 2015, 09:28
Кожен нормальний громадянин щоденно переживає за наслідки військових дій на сході держави аж ніяк не менше тих хто нині при владі. Саме страх втратити владу, а звідси прагнення користуючись хвилею справедлитвих протестних акцій - підкорити тих хто думає, говорить інакше (а тому становить потенційну небезпеку для нині правлячих)- спровокувало застосування силового варіанту. Щоб там не говорили "яструби" і Їх речники -істина саме в цьому, а правда у кожного своя. Тиском на свободу слова під прикриттям патріотичних гасел серед людей сіється страх. Саме цим можна пояснити чому не має бажаючих коментувати інформ. матеріал під авторством "Слово і Діло". Мяко кажучи,- прикро та й годі.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації