Вхід | Реєстрація

У Сухій біля церкви відбулися збори

Частина місцевої громади вирішила перейти до Київського патріархату.

Близько 14-ї години дня, у вівторок поряд із церквою Петра і Павла, що в селі Суха Кіровської сільської ради зібралось більше сотні людей. В основному це були жителі цього села та їх сусіди із Кірового. Але вистачало і приїжджих. В Суху прибуло кілька десятків кобелячан, приїхали також люди із Коваленківки, Шенгурів, навіть із сусіднього Новосанжарського району.

Причиною такого велелюдного зібрання став конфлікт інтересів, який виник між вірянами Московського та Київського патріархатів. Місцевий священик отець Михайло прийняв рішення перейти  до київського патріархату. Його підтримала велика частина громади. Але не всі. Виникла проблема, щодо того кому буде належати сама будівля церкви і, як наслідок, хто там проводитиме службу.

Попри велику кількість людей, зібрання пройшло без ексцесів. Віряни Київського патріархату помолившись у церкві, провели збори і проголосували за те, що храм належатиме їм. Їх опоненти хочуть провести додаткове опитування серед жителів Кірового і Сухої.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 січня 2015, 10:42 | Кобеляки | Суспільство


1. народ1111 / 22 січня 2015, 11:03
українці повинні ходити молитися до української церкви

(росіянин-молиться в українській чи в другій якійсь церкві)--смішно.....
2. Читач / 22 січня 2015, 12:56
1.народ1111
«українці повинні ходити молитися до української церкви

(росіянин-молиться в українській чи в другій якійсь церкві)--смішно..»

Смішно те що церква божа, а для бога усі рівні крім іудеїв - вони богом обрані. Не смішно? У кожній церкві висить розпяття, а на ньому написано ІНЦІ, що означає Ісус Назерей Цар Іудейський. Ще не смішно???
3. своя / 22 січня 2015, 22:56
Час вже всім перейти до Українського патріархату.Бо пожертви зроблені в церкві Московського патріархату йдуть Московському патріархату...Вдумайтеся в це божевілля на нашій землі!
4. Читач / 23 січня 2015, 08:55
3.своя
«Час вже всім перейти до Українського патріархату.Бо пожертви зроблені в церкві Московського патріархату йдуть Московському патріархату...Вдумайтеся в це божевілля на нашій землі!»

Божевілля в поклонінні "еврейской девы сыну". Це апофеоз божевілля і богохульства.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації