Вхід | Реєстрація

У баскетболі біличанам немає рівних

У баскетболі біличанам немає рівних

17 січня в Кобеляках у спорткомплексі «Іскра» та спортивному залі аграрного ліцею відбулися змагання першості РО ВФСТ «Колос» з баскетболу серед колективів фізкультури сільських громад району. У них взяли участь 16 команд району.

Колективи були поділені на дві ліги: І-шу та ІІ-гу. У першій лізі виступали неодноразові учасники цих змагань: Кобеляки, Білики, Іванівка, Дашківка, Бутенки, Радянське, Підгора і Дрижина. А у другій лізі приймали участь спортсмени з Котовського, Канав, Червоних Квітів, Світлогірського, Бродщини, Озер, Кобеляцької ЗОШ №2.

У другій лізі команди були поділені на 3 групи по 3 колективи, їх переможці у фіналі за коловою системою розіграли перші три місця. У результаті проведених ігор перемогла команда Кобеляцької ЗОШ №2, на другій позиції — Озера, на третій сходинці опинились канавці.

У першій лізі команди були також поділені на 3 групи по 3 колективи. У результаті проведених ігор третє місце зайняли представники «Прапора» (Підгора), які у фінальній групі поступились Кобелякам та Біликам із рахунками 20:7 та 28:0 відповідно. У матчі за перше місце між Кобеляками і Біликами гості не залишили жодних шансів, перемігши господарів із результатом 26:9.

Отож, біличани довели, що на сьогоднішній день у районі вони найкраща баскетбольна команда.

У складі біличан переможцями турніру стали: Олег Степаненко, Євгеній Степаненко, Юрій Щур, Едуард Поберій, Олексій Ніколаєнко, Руслан Шевченко, Денис Скворцов, Олександр Барбі і Владислав Савченко.

Переможці та призери змагань у кожній лізі були нагороджені дипломами і грамотами.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 січня 2015, 13:19 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації