Вхід | Реєстрація

Учнівська допомога воїнам АТО

Уся країна з хвилюванням спостерігає за військовими діями, які відбуваються на сході нашої країни. Жодна людина не залишається осторонь цих трагічних подій.

Учні та вчителі  навчальних закладів району, як можуть, підтримують дух військових, які відстоюють незалежність нашої країни на східних рубежах.

Так, з листопада 2014 року діє започаткована районним профспілковим комітетом та учителями трудового навчання акція «Оберіг для солдата». Сотні оберегів, виготовлених учнями району, роз’їхалися по багатьох блокпостах зони АТО.  Коли настали холоди, учні району разом зі своїми наставниками зібрали теплі речі для бійців: шкарпетки, рукавиці, шапки, светри та шарфи. У багатьох школах району кипить робота з виготовлення маскувальних сіток. Завдяки Полузірській громаді та особисто Анатолію Бабичу придбано біля 80 метрів сітки, яка в умілих руках учнів перетворюється на маскувальну. Комплекти з сіток, оберегів, солодощів та теплих речей уже передали волонтеру Юлії Солодкій учні та педагогічні колективи Лівенського НВК, Руденківської школи, вихованці та керівники гуртків районного Будинку дитячої та юнацької творчості, районних станцій юних техніків та  юних натуралістів. Завершують роботу і готують до відправки сітки Новосанжарський, Богданівський, Полузірський НВК, Соколовобалківська, Кунцівська, Старосанжарська, Лелюхівська, Нехворощанська школи.

Кожен раз, передаючи волонтерам гуманітарну допомогу, ми просимо запевнити бійців, що підростаюче покоління Новосанжарщини підтримує  справжніх патріотів України і бажає бійцям  повернутися додому з перемогою живими та здоровими.


Автор: Олександр Кульчинський, директор районної СЮТ, депутат районної ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 лютого 2015, 08:51 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації