Вхід | Реєстрація

З любов’ю до захисників України

Учнівський і педагогічний, батьківський колективи не стоять  осторонь подій, що тривожать всіх небайдужих.

У  Лівенському НВК організовано і  проведено два солодких ярмарки «Допоможи  воїну». На виручені  кошти  разом із головою батьківського комітету Н.А. Мацко ми придбали воїнам 53 пари теплих шкарпеток, 20 пар мітенок. Діти  виготовили обереги-медальйони, листівки, метелики-вітання та інші  обереги, які б зігрівали  солдатські серця і душі, та вклали у кожну пару  шкарпеток і мітенок. П’ять посилок передали у зону АТО.

12 січня 2015 року Олександр Кульчинський забезпечив нас сіткою, яка мала стати маскувальною. Діти, батьки, вчителі, небайдужі  односельці зібрали величезну кількість матеріалу для  роботи. Усі  діти  від першого до  дев’ятого  класу з величезним ентузіазмом взялися до роботи. Заготовили  стрічки і за два дні маскувальна сітка була готова.

До готової сітки вплели янголів-охоронців. Разом із сіткою в посилку поклали обереги, листи і 5  кілограмів  цукерок.

Нехай  Бог збереже від лиха тих, до кого вона надійде, і допоможе їм повернутися живими і здоровими до своїх родин.


Автор: Лідія Юрченко, директор Лівенського НВК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 лютого 2015, 12:53 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації